Prawdę mówiąc zaczynam się poddawać... nie jeśli chodzi o zdjęcia, bo te będę robić! Natomiast jeśli chodzi o to forum, to chyba dam sobie spokój. Nie widzę sensu wrzucać zdjęć które kompletnie (jakościowo) nie spełniają waszych oczekiwań, i tłumaczyć się brakiem możliwości technicznych. Poczekam na odpowiedni sprzęt i potem zasypię was swoimi pracami...Mam szansę na komputer stacjonarny (pewnie bez rewelacji), kolega będzie wymieniał komputer w biurze i powiedział że może mi użyczyć stary. Nie będzie to cud techniki ale zawsze na Windowsie... To potrwa pewnie kilka tyg. Jeśli tylko uda mi się dorwać siostrzany komputer... (niestety siostra nie mieszka ze mną) to postaram się podzielić swoimi pracami.
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Beatko, mam nadzieję że nas rozumiesz. Nam też jest przykro pisać... to źle, to nie tak, za ciemne, za zimne, niostre. Po prostu, do pewnych rzeczy są odpowiednie narzędzia i nic tego nie zmieni. Wprawdzie trawnik można kosić ... nożyczkami - ale gdzie sens i logika.
Dlatego jak Saboor pisze - poczekamy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pewnie, że poczekamy![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Czemu chcesz dać sobie spokój z forum? Jest tu mnóstwo osób, które rzadko coś publikują, a jednak w życiu forum uczestniczą. Co do jakości zdjęć, to nie ma złotego środka. Nawet jak będziesz mieć super-hiper wypasiony sprzęt (aparat, szkła, komputer), to jedni stwierdzą, że im się podoba, a inni że nie. Każdemu z nas może się noga powinąć. Jednym rzadziej, innym częściej. Jedni mają do obróbki tzw. grajfkę i po prostu siadają i robią fotkę, która podoba się większości oglądających, a inni muszą być zwykłymi rzemieślnikami i się narobić, żeby efekt był zadowalający. Jak ze wszystkim. Ważne by być zadowolonym, z tego co się robi i starać się robić lepiej, lepiej i jeszcze raz lepiej
PS.
Powyższym postem się nie przejmuj, ja się i tak na fotografii nie znam![]()
The question is, who cares?
dziękuję za dobre słowo... będę na forum, głównie po to żeby podglądać i uczyć się. Napisałeś że trzeba być lepszym a w moim wypadku nie mogę liczyć na jakikolwiek progres w tej kwestii. Muszę poprawić warunki sprzętowe i będzie lepiej... w moim przypadku złoty środek nie istnieje. Zdjęcia są albo za wielkie albo słabe jakościowo... Zdaje sobie sprawę że widzę zupełnie inaczej zdjęcia które zamieszczam na forum niż wy.
Muszę przyznać że będzie mi brakowało waszych opinii, one były dla mnie motorem napędowym. Dzięki waszym uwagom wiedziałam czego szukać, jak poprawić błędy. Dawaliście mi kopa na dalszą pracę!
---------- Post dodany o 14:45 ---------- Poprzedni post był o 14:41 ----------
Rozumiem dlatego własnie się poddaję...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||