Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
To się nazywa sposób na łączenie przyjemnego (rower) z pożytecznym (fotki)
Ciekawe obrazki.
Tak naprawdę to tylko dzięki mojemu kochanemu rowerkowi mam silę żeby wracać w to miejsce... które niewątpliwie jest piękne...a ja uczę się to pokazywać
![]()
Tak się zapytam z czystej ciekawości. Co chciałaś osiągnąć w fotce 54? Jaki przyświecał Ci zamysł?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Chciałam pokazać odbicie w tafli wody... Wiem że kontrowersyjne mogą się wydawać te szuwary na pierwszym planie. Choć mi się spodobało... podobnie w zdjęciu 53. Trudno było mi zrobić te zdjęcia bez "pierwszego planu", i tak stałam w błocie po kostki. Mój ukochany staw zarasta...
53 mi się podoba jest takie nostalgiczno-hamakowe, tylko drina sobie zrobić i walnąć się na hamak z takim widokiem, 55 jest takie krzakowo może być ale 54..........., 54 wygląda jakby przypadkiem wcisnął Ci się spust a AF złapał co popadnie i padło na krzaki a Ty to zdjęcie z niewiedzy w/w faktu przypisała sobie jak pozostałe na karcie
. Druga sprawa to zdjęcia w pionie wklejaj mniejsze, tak 800 pikseli na wysokość starczy bo ja mam spory monitor a godzinę to zdjęcie przewijałem.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.05.13 o 00:53
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
hmmm co do wielkości zdjęć to przepraszamten problem był już dość mocno poruszany w tym wątku, mam z tym problem z uwagi na możliwości techniczne. Jeśli chodzi o 54 to może rzeczywiście ostrość padła nie tam gdzie powinna... a szkoda!
Droga Wać Panno Be_Be..atoja jestem takiego zdania, że gdzie by ta ostrość nie padła to zdjęcie i tak byłoby be be
![]()
. I tak nie przepraszaj bo nie ma za co
![]()
Naprawdę to aż taki wielki problem nie do pokonania aby dłuższy bok zdjęcia miał 1024pix....
W tym rozmiarze co wstawiłaś mieści Ci się na ekranie monitora w całości?
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg