Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.04.14 o 13:26
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zaznaczenie - samouczek do Gimpa
http://docs.gimp.org/2.4/pl/gimp-too...nd-select.html
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Próbowałam wyciąć ten kwiatek wg krawędzi i niestety nie mogłam oderwać zaznaczonego obiektu. Będę próbować... walczyłam wg sposobu przedstawionego przed Sabora i muszę powiedzieć że poległam... ale się nie poddaję. W momencie zaznaczania obiektów przeźroczystych i nieprzeźroczystych pojawiały się elementy których nie mogłam zaznaczyć...:C już sama nie wiem, pewnie robię coś źle i najgorsze jest to że nie wiem co...grrr...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.04.14 o 15:20
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA