przyszedł ten heretyk![]()
przyszedł ten heretyk![]()
było sobie życie
ble??? to do mnie? paralotnie sa juz be?
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
bleee ;p co Ty tu pokazujesz. Coś czuje ze te sample to naciągane nie moge zrozumiec bo mi sie czcinka nie ładuje ale chyba wszedzie o jedno "0" za dużo na końcuZamieszczone przez cra3y
Pewnie tam była jakas literka tylko mi sie zle interpretuje w przegladarce.
było sobie życie
moja wina, ze wszyscy ida do przodu a olek pokazuje wydmuszki?
jak bedzie cos z E3 do znalezienia w necie to pokaze, puki co najnowsza zabawka nikotyniarzy.
PS: fotomic, naprawde odstaw tic-taki
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
dobra dobra, robisz to specjalnieZamieszczone przez cra3y
kupilem dzisiaj sobie takie pomaranczowe
EDIT:
a olek ma super ISO, wiem bo...................
było sobie życie
Dla mnie ISO8000 do zaakceptowania. Jak popatrzę na ISO1600 z E-1 to i wyższe mogę zaakceptowaćZamieszczone przez cra3y
Nie ma co... świat już nie jest taki sam
![]()
i jeszcze komentarz, jaki byl pod tymi samplami - ktos z chin przetlumaczyl go na angielski
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=24635506Kod:At last, editor says this group of pictures should be trustful. Unfortunately poster didn't provide ISO 25600 samples. But from ISO 3200-12800 samples we can tell strong performace of D3 noise control. At ISO 12800 sample, although picture has obvious noise, but overall quality is still very good. It is NR off and by pre-production anyway.
i porownanie go z 1Dmk3
po lewej Nikon D3, po prawej Canon 1D Mk3
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
ej, chlopaki,
to watek o nikotynie a nie naparzaniu sie na hassele vs komorki, czyli jak zrobic zdjecie bez sprzetu i odwrotnie.
zalozcie sobie cos na hydepark, a tu poprosze newsy i sample z nikotyniarzy.
PS: jak ktos wypatrzy cos ciekawego z nowego panasa, to poprosze o zalozenie odpowiedniego watku
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
kolejne sampelki z ISO6400
http://ishootshows.com/2007/09/03/ni...-6400-samples/
Crop
Oryginał tutaj
Crop
Oryginał tutaj
Crop
Oryginał tutaj
i cos moze z ISO 200
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
normalnie szum jak z olympusowskiej małpki, nie powala.
było sobie życie