Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Wrzutka swietna a ostatnia fota ekstra.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja uwielbiam zdjęcia z lustrem wody jako lustro, takie jak to ostatnie.
Mam wrażenie, że załapałeś wyjątkowo dużo rozproszenia wstecznego/backscatter na niektórych zdjęciach.
Strzelasz lampą wewnętrzną?
Droplet,
problemem bylo zatloczenie basenu (niedziela, hotel = masakra), do wyzwalania ufl1 uzylem wbudowanej z dyfuzorem 1/64 mocy, niestety nie zakleilem szczelnie portu, a i sama ufl1 jak nie pierdyknie polowa mocy to wiesz, no i doszlo do tego, ze dziewcze mialo nogi na brzegu, tak jakby siedziala we wodzie, wiec dodatkowo dostalem gratis odbitke od sciany basenu mam mowic dalej?
brak pasa balastowego u mnie, zaslanianie 2 reka lampy tak by wyzwolila blyskiem ta nad woda bedaca na wysokosci prawie 2m, co chwile przeplywajacy ludzie itd...
Na szczescie to byl fun, na nic nie liczylem, bo wiedzialem, ze znajomi za bardzo nie plywaja, o nurkach juz nie wspomne, bardziej chcialem potestowac XZ1 i sprawdzil sie, wlasnie czekam na fv odnosnie XZ-2 i obudowymysle, ze bedzie przecudnie. Jeszcze tylko czeka mnie wymiana UFL-1 na UFL-2, a chyba chetniej na Epogue 150 albo 230, jakies takie mniejsze sa i poreczniejsze a swieca przezacnie, no i maja fotocele, za to ufl2 ma RC....
Dostalem namiar na jeden hotel pod 3miastem, nowy z basenem, moze tam sie uda zrealizowac swoj pomysl z przed 2-3 lat.
i juz na pozegnaniebuziaczek
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
OK, to czekam niecirpliwie na rezultat z docelowym systemem![]()
Bardzo piękne zdjęcia pod wodą dawno nie oglądałam fotek w takim klimacie rzadziej spotykanymPozdrawiam jak dla mnie super
![]()
No tak...., pod wodą mu się zachciało. Ohhh Janeczek Ty świntuszku![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
choć nie interesuje mnie ten rodzaj fotografii, to dzięki świetnym zdjęciom i konkretnemu opisowi z ciekawością przeczytałem. super fotki janeczek
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie