Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Każdemu wolno czasem myśleć..., sobie.
witam
widzę że watęk nazwy Starego Miasta jest popularny . ośmielę sie zauważyć ( jako że jestem z Nowej Huty ) że ja jeżdze do Krakowa i tak to w moich stronach nazywany...
pl3 + Panasonic 14-42 II
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam. Niestety nie jest dobrze. Przede wszystkim światło. Masz miejsca przepalone i słabo doświetlone. Słaba ostrość. Brzydkie tło. ISO 1600 nie wpłynęło korzystnie na jakość. Podobnie jak i kompresja (duży rozmiar zdjęcia i mała waga w KB). Zabierz pieska w plener. Wybierz odpowiednią porę co by światło nie było za ostre. Powtórz zdjęcia bo fotogenicznego modela masz.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
O kadrach. 30 - ustawiłeś po lewej stronie kadru mordkę psa patrzącego w lewo (kadru). Prawa strona kadru jest kompletnie bez sensu, nic nie wnosi oprócz zaśmieconego brzydkiego tła oczywiście. 31 - trochę fajniej ale ewidentnie brakuje mi przestrzeni po prawej stronie kadru. Przy 32 można spokojnie ogłosić konkurs "co jest tematem zdjęcia". Ciekawe ilu zgadnie![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|