Kurde Hjuston ma problema.
Moze poobcinaj co niepotrzebne,wszak to tylko o samolot chodzi.Albo zamiast drabiny wysoki statyw,podglad na lapku i zdalne wyzwalanie,co?Załącznik 105058
Kurde Hjuston ma problema.
Moze poobcinaj co niepotrzebne,wszak to tylko o samolot chodzi.Albo zamiast drabiny wysoki statyw,podglad na lapku i zdalne wyzwalanie,co?Załącznik 105058
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dobry pomysł z wysokim statywem... dzięki. Bardziej podoba mi się jednak zdjęcie podejścia do lądowania z pozostałymi elementami (płot, światła, itp).![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 20.11.13 o 20:49
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Mirek ładnie "wyczyścił" kadr. Dziekuję.
Sam się sobie dziwię z jakim przywiązaniem trzymam się formatu generowanego przez aparat, ot takie klapki dorożkarskie - stąd - dotąd i wsio. A czasem te boki wystarczy odciąć i zniknie to co niepotrzebne w kompozycji.
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Przycięcie piękne, podobało mi się, ale bardziej przemawia do mnie zdjęcie bez przycięcia, wtedy wyraźnie widać, że samolot za chwilę wyląduje... Ale może jestem w błędzie, kompozycyjnie bez boków i dołu wygląda lepiej...
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 20.11.13 o 21:16
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Załączam RAW-a do zabawy
Załącznik 105059
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki Bogdan za wrzutkę![]()
Jeszcze mnie sie przypomnialo o tym Hudson jak ladowal przy problemach ze serwerem.
Orfem bawic sie nie nada bo autor sie wypowiedzial na temat plotu lamp i .....wody z rzekiZałącznik 105060wg swietnego tutka naszego Augustyna
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek, rewelacja. Moje uznanie
---------- Post dodany o 20:34 ---------- Poprzedni post był o 20:32 ----------
Nie wykluczałem żadnych elementów. To moje podejście do tematu, chętnie zobaczę co można jeszcze zrobić z takiego zdjęcia.![]()