Lądują dalej najczęściej od wschodu? Bo pas równoległy więc chyba nie ma większych powodów do zmian.
Lądują dalej najczęściej od wschodu? Bo pas równoległy więc chyba nie ma większych powodów do zmian.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 30.05.15 o 20:05
---
To bardzo dobrze ale też sezon wakacyjny. Mieszkam pod ścieżką wznoszeniaDało się zauważyć
---------- Post dodany o 20:20 ---------- Poprzedni post był o 20:18 ----------
A i w końcu stary pas zostanie zamknięty. Lecąc z Warugą do Aten ma rejs mieliśmy odwołany lot i przekierowanie do KRK bo Lufa startując zerwała kawał asfaltu. 10h paraliż lotniska![]()
---
Dziś spory ruch w Pyrzowicach. Niestety przy moim zasięgu ramion nie dałem rady bez drutu kolczastego, trzymając aparat nad głową i kadrując poprzez uchylny wizjer G3.Udało się jednak odkryć genialność micro 4/3. Bez zmęczenia jedną ręką zasłaniałem oczy przed ostrym słońcem a drugą trzymałem zestaw korpus+45-200 nad głową. Nie jestem Pudzianem, w Canonie i NIkonie odpadła by mi ręka
Kołujące samoloty wziąłem na rympał, poprzez kraty ogrodzenia. . Napiszcie coś, dajcie punkcikaZdjęcia nadal poglądowe. Od strony zachodniej pogorszyła się odległość od startujących, niestety.