Byłem w Puerto del Carmen ...
Byłem w Puerto del Carmen ...
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
I mój![]()
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
+1 za to zdjęcie
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty kamil_andrzej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziękuję, Tak fantastyczne formy utworzyła lawa spływająca wprost do morza. Niestety nie miałem tego szczęścia i nie doświadczyłem olbrzymiej fali przypływu w tym miejscu. Woda morska potrafi fontannami zalewać ludzi stojących nad krawędzią. W niektórych miejscach znajdują się schody i specjalne półki skalne umożliwiające podejście aż do samej krawędzi... Oczywiście na własne ryzyko
![]()
jak mnie ten gość wkurza... No niemożebnie... Wrzuca zdjęcia z coraz to innych miejsc na świecie, niektóre miejscówki prawie, że same się fotografują.
Można focić pudełkiem po olympusie tylko z dziurką......
A ja w życiu tylko na Słowacji byłem i to przejazdem czy wycieczką.......![]()
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnia fotka naprawdę ciekawa.
Cóż, to prawda, że niektóre miejsca prawie same się fotografują i wystarczy tylko pudełko po olympusie. Trzeba przy tym jeszcze chcieć mieć to pudełko i robić coś więcej niż tylko leżeć na plaży przy basenie czy plaży. Z reguły tam gdzie jestem staram się jak najwięcej zobaczyć, zwiedzić, a że przy tym lubię sobie trochę popstrykać ...
. Słowacja jest też przepiękna, zamki, jaskinie, blisko do Austrii, z pewnością mam też jakieś fotki,
może kiedyś wrzucę.
Słowacja tak, zamek nasz polski w Starej Lubowni na ten przykład.... No i przepiękne lasy ichszego podhala
---------- Post dodany o 21:40 ---------- Poprzedni post był o 21:38 ----------
Mam to samo , ale niestety tylko u nas, gdziekolwiek jestem to wszędzie lubię popatrzyć i obfotografować..
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()