1. Aktywny/natywny bagnet!
2. 13 EV dynamiki
3. nagrywa w ProRes i skompresowanym CineDNG RAW
4. cena - sold!- $995
5. wygląd Nexa
6. Sensor Super 16 czyli (według Wiki) 12,52mmx7,41mm
1. Aktywny/natywny bagnet!
2. 13 EV dynamiki
3. nagrywa w ProRes i skompresowanym CineDNG RAW
4. cena - sold!- $995
5. wygląd Nexa
6. Sensor Super 16 czyli (według Wiki) 12,52mmx7,41mm
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 8.04.13 o 10:52
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Takim cudem mogą naprawdę pozamiatać w dziedzinie wideo.
Do tego wersja PRO 4K za $4K też mocno kopnie dużych producentów.
Pytanie tylko czy nadążą z produkcją, bo patrząc na lekko histeryczny ton wypowiedzi na forum eoshd.com popyt może być spory![]()
Ja widzę takie cuś, to zaczynam się zastanawiać, które określenie jest lepsze: "raj gadżeciarzy" czy "piekło gadżeciarzy"...
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
AF pewnie nie będzie działał, ale będzie można zmieniać przysłonę, ostrość i pewnie też zoomować w przypadku niektórych szkieł. Do filmów wystarczy.
Ciekawa oferta nam się szykuje![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 8.04.13 o 19:44