Zamieszczone przez Jan_S samo życie Panie MAF , samo życie Przeca wiem , ale też to moje w zasadzie pierwsze zdjęcia tego typu. Z DSLR było mi jakoś trudno w ogóle spróbować.
Zapraszam do albumu i galerii
z uwag techniczno-estetycznych to źle wyglądają te poucinane nogi... znaczy się same nogi właściwie ładne ale żeby je tak od razu ciąć?
Szukam linka do "Autobana" --- "Do Zobaczenia"
Zamieszczone przez Jan_S z uwag techniczno-estetycznych to źle wyglądają te poucinane nogi... znaczy się same nogi właściwie ładne ale żeby je tak od razu ciąć? Znaczy że coś w tym stylu byłoby lepiej? źródło
no mnie się widzi że jest trochę lepiej
Mnie się wydaję, że te ostatnie zdjęcia są bardzo mocno przekrzywione, aż dziwnie się na nie patrzy, mam wrażenie, że zaraz spadnę z fotela Fajna psina.
Zamieszczone przez pers Mnie się wydaję, że te ostatnie zdjęcia są bardzo mocno przekrzywione, aż dziwnie się na nie patrzy, mam wrażenie, że zaraz spadnę z fotela Fajna psina. Tak to jest jak się kadruje na szybko i bez doświadczenia z lcd Prostujemy, niestety rolkarzy nie bardzo się dało... źródło źródło
Krzywy kadr jako środek wyrazu? Do każdego zdjęcia staje się monotonne, szczególnie jeśli sa statyczne Naprostowany mechanik moim zdaniem ciekawszy. Ciekawe czy opona rowerowa robiła za pasek klinowy????
O taka tam chatka w Rabce źródło Opuszczona? Albo po prostu czekają aż się zawali żeby móc na tej działce wybudować takie cudo co to wystaje z tyłu. Zresztą w Rabce jest bardzo dużo opuszczonych budynków, byłem zaskoczony że jest ich tyle i to nie tylko na uboczu jak ten (całe 10 minut pieszo od centrum), ale w samym ścisłym centrum też.
Ostatnio edytowane przez MAF ; 20.11.13 o 02:13
Ta chatka wygląda na opuszczoną i w nie najlepszym stanie.
źródło Zdecydowanie jest opuszczona, a stan jej jest taki że nie zdecydowałem się wejść do środka. Może jakbym miał kask... Zresztą ciekawe że w Rabce jest dużo takich budynków, z czego spora część w centrum. Przyznaję że mnie to lekko zaskoczyło. źródło źródło
Zasady na forum