Ja też kupiłem w polecanym sklepie akumulatorki do NX300, WX1 i OM-D i niestety ten ostatni max 30 zdjęć wiec poszedł do wymiany. Jeśli kolejny się nie nada to bedę musiał wymyślić coś innego bo wakacje tuż tuż
X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Niestety akumulatorek nie reaguje. Zastanawiam się, czy mi nie dano tego samego, który ja oddałem, ponieważ jest rozładowany (a fabrycznie nowe akumulatorki są jednak naładowane - z tym tak było za pierwszym razem). Jutro jadę reklamować.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Kurde jak tak czytam to mysle,ze podobny problem ma Jozek co kupil nowego turbo diesla i jest wsciekly,ze paliwko od Krzysia co detem po budowie sie paleta nie pasuje za bardzo.A przyoszczedzic se by mogl,bo Krzysio drogo nie chce za litra.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To mnie zmartwiliście z Elteciem. Liczyłem na nich, bo kupowałem nie raz i zawsze było dobrze. A tu taki psikus.
Co do zamienników. Wychodzę z założenia, że bateria to bateria i nie ma powodu, żeby płacić za nią 200 zl.
wcześniej om-d, teraz A7
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro