Witam Chciałem sie dowiedzieć jak umieścić fotkę do oceny pytanie banalne Pozdrawiam
Witam Chciałem sie dowiedzieć jak umieścić fotkę do oceny pytanie banalne Pozdrawiam
zs
W tym dziale czy w Galerii?
W dziale: wrzucasz zdjecie albo do Galerii albo na http://imageshack.us i wklejasz tutaj link "hotlink for forum", albo "direct", tylko, ze pomiedzy znacznikami [ img ] [ /img ] [bez spacji]
A do Galerii:
https://galeria.olympusclub.pl/upload.php
Aaa, tylko pamietaj, zeby przy dodawaniu do Galerii dodawac do kategorii swoich, a nie publicznych - do galerii publicznej ida tylko swietne zdjecia
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Ale żeś koledze pojechałaZamieszczone przez dog_master
![]()
Zamieszczone przez rodia
![]()
![]()
Dobre. Do galerii publicznej idą zdjęcia po akceptacji więc spokojna głowa.
zsgoral IMHO najlepiej wstawić do "oceny zdjęć" - chyba największa szansa na komentarze...
Sorry, wiecie o co chodziloBo juz bylo kiedys pytanie "czemu mojego zdjecia nie widac", ktos tak pytal...
zsgoral, przepraszam, nie mam nic do Twoich zdjec, ba, nawet zadnego nie widzialam.
Po prostu chodzilo mi o to, ze w Galerii Publicznej znajduja sie "wybrane" zdjecia, tylko te najlepsze, a na dodanie czesto czeka sie dosc dlugo, bo to, czy zdjecie jest warte bycia w niej, zalezy od modowA zdjecia w Galerii Prywatnej pojawiaja sie od razu, jezeli sa dobre, to tez moga zostac przeniesione go G.Publicznej
[tak to jest, jak sie pisze skrotami ;]]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Poprawka... mozna czekać do śmierci ;p zdjecia, które ktoś dodaje do publicznej są kasowane sukcesywnie jak tylko zerkam do galerii.Zamieszczone przez dog_master
Nie też. a tylko w ten sposób.A zdjecia w Galerii Prywatnej pojawiaja sie od razu, jezeli sa dobre, to tez moga zostac przeniesione go G.Publicznej
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzięki wszystkim za informację
zs