chomsky !! Ty też masz problemy z żoną, a ja myślałem że tylko ja![]()
chomsky !! Ty też masz problemy z żoną, a ja myślałem że tylko ja![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
To może założymy klub WWiWPDZ (wzajemnego wsparcia i wymyślania powodów do zakupu)?Zamieszczone przez zibi1303
Mi ostatnio udało się wzbogacić system o ZD35 i FL50, więc mogę coś podpowiedzieć
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
kązdy ma kłopoty z żoną. Jak ich nie ma tzn że żona kogoś ma...![]()
chomsky przynajmniej zarabia sprzętem na sprzęt...ja wywalam kaskę w "hobby"
Z drugiej strony inni przepuszcają mamonę na wódę lub dzi..ki więc ....
I jeszcze narzekają na słoną zupę
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Hehe ... ten ostatni argument nie trafi chyba do żadnej kobietyZamieszczone przez lessie
Dla mnie fotografia to cały czas hobby, ale coraz poważniej zaczynam myśleć o zwrocie z inwestycji ... i od września zaczynam ...
zobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
Ale teraz już EOT![]()
Pozdrawiam, Robert
A żony hobby nie mają?
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Żony oceniają zdjęcia w dwóch kategoriach - "ładne" i "nie-ładne" ... słowa "technicznie-ładne", "dlaczego-takie-ładne", "czym-je-zrobiono" nie znajdują się w żadnej kategorii ani alfabecie. Zastosowanie ich w połączeniu z ceną osprzętu jaki byłby potrzebny do jego zrobienia wywołu strach, lęk (co z moim futrem?Zamieszczone przez grizz
), paraliż a na końcu złość (oszalałeś!? 2(3/5/7/9)k PLN za obiektyw!?
)
Pozdrawiam, Robert
ooooooo fachowo, przedstaw złote myśli. Przydadzą się coniektórymZamieszczone przez RobertW3D
![]()
było sobie życie
Najprostszy sposób - pokazujesz ładne zdjęcia zrobione konkretnym osprzętem i pytasz się czy są ładne. Jeżeli tak, to idziesz dalej - pytasz się czy też chciałaby móc takie mieć / robić. Jeżeli uzyskujesz kolejną odpowiedź twierdzącą, to już jest nieźleZamieszczone przez fotomic
Ale teraz najtrudniejsze - musisz wykazać dlaczego przy obecnym stanie sprzętu tego nie uzyskasz I(!), że zakup ten jest niezbędny I(!) nie zrujnuje to rodzinnego budżetu (Twój pies/rybki/dzieci będą mieć co jeść, a żona nie będzie skazana na wyprzedaże
) Do tego mogą posłużyć taki argument - to jest bardzo dobre i posłuży przez wieeele dłuuuugich lat
Dla tych, co lubią mieć coś lepszego niż "Zośka spod 32 .." - ona na pewno takich ładnych zdjęć nigdy nie będzie mieć
Dalsze pomysły w zamkniętych kółkach przy piwku
![]()
Pozdrawiam, Robert
Tylko Radek na dobrzeZamieszczone przez grizz
pod tym względem
/*...................*/
/* ...........................*/
Wniosek dla singli - dobierajcie sobie żonę pod kątem zainteresowańZamieszczone przez zibi1303
Jak chcecie mieć taką, która ma bzika na punkcie fotografii (bo hobby czy zainteresowanie to za mało), to szukajcie po kursach fotograficzny i w klubach
A już najlepiej bierzcie taką, co ma sprzęt lepszy od Was - nie będzie problemu z przekonaniem, że potrzebujecie czegoś lepszego
![]()
![]()
EOT![]()
Pozdrawiam, Robert