Iwo: Proszę o wypowiedzi na temat prac
Iwo: Proszę o wypowiedzi na temat prac
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 1.04.13 o 21:43 Powód: spam
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth ktoś Tobie na odcisk dzisiaj nadepnął bo się trochę czepiasz? Zwrot "nie pamiętam" nie jest nigdzie karalnym. Ja podałem jakiś tam przykład a Ty mi z nazwiskami do podania wyjechałeś a to, że nie pamiętam nazwisk to nie znaczy, że przekazuję fałszywe informację. Kiedyś trochę bardziej niż przeciętnie interesowałem się tematyką motoryzacyjną i są to informacje prawdziwe, zaczerpnięte ze źródeł zajmujących się tą tematyką. Pamięci do nazwisk nigdy nie miałem więc wybacz ale szukać teraz specjalnie mi się nie chce a informacje na jakiś temat człowiekowi zostają tylko nie wszystko po czasie się pamięta. Przykładowo w różniczkowaniu, całkowaniu czy liczeniu jakiś macierzy i innych pierdół też wiem o co chodzi ale żeby to policzyć to musiałbym sięgnąć dla przypomnienia do książek bo po latach nie robienia tego nie pamiętam jak to się robi ale też właściwie mogę napisać, że umiem to robić, ponieważ robiłem to a przypomnienie mi tego zajmie o wiele mniej czasu niż komuś kto musiałby tego nauczyć się od początku![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 1.04.13 o 00:57
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRmaX wozisz się po nicku, czepiasz się, piszesz nieregulaminowo używając zastrzeżonych kolorów, śmiecisz autorowi. Nie widzisz tego?
Nie wiem na kogo trafisz, kto będzie tu sprzątał, ale pamiętam czasy, gdy na tym forum za pojedynczą z tych przewin leciałeś w niebyt lub na dłuższy urlop.
Miej na uwadze, że jest regulamin. On pewne rzeczy opisuje i jest swoistą konstytucją forum.
Tylko ostatnio jakby mniej jest chęci do jego literalnego egzekwowania. Może to i lepiej?
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.04.13 o 06:41
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ludzie... Święta... Wyluzujcie.
Serio trzeba was po kątach rozstawiać?
Trochę refleksji nad własnym zachowaniem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wlasnie to mialem napisac, nie macie co robic w swieta czy gorzala sie skonczyla?
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Moment, moment ja się czepiam? Ja napisałem swój pierwszy post odnoszący się do wątku autora i tego aby sobie samo obrał drogę to wszyscy zaczęli odnosić się do mojej wypowiedzi. Co ja nie mam prawa głosu......, odezwać się nie mogę i ma być na zasadzie "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie". Wszyscy upierdliwie czepią się jakiś u mnie szczegółów ale jak się czepię czegoś u kogoś to co wtedy korona z głowy spada? Szkoda, że nie zauważasz tego, że inni też śmiecą autorowi tego wątku ale to jak widać jest w porządku bo to oni a nie ja, tak?
Nie szukaj w prehistorii...
Pojechałeś najdalej i bez sensu, teraz kontynuujesz chociaż kilka osób włącznie z adminem prosiło Cię by uszanować świąteczny, rodzinny dzień.
Jesteś niereformowalny?
Weź dziś dzieciaki na spacer... proszę. Naprawdę warto.
I braku działań nie traktuj jak słabość i przyzwolenie.
Przyjdzie wtorek i ktoś z moderacji cały ten bałagan i spam powymiata... Ja o tym wiem.
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.04.13 o 11:10
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
I Alleluja Wesołych Świątnieustająco.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
ok, po kolei,
1. sa zdjecia
2. jest dyskusja z autorem(?)
3. jest dyskusja
4. jest dyskusja, nie ma autora,
5 jest dyskusja, nie ma zdjec,
to ja przepraszam? o czym wy tu jeszcze dyskutujecie???
pozdrawiam
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins