Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 83

Wątek: Zbiorówka tomaszzaleski- żeby zbytnio nie zaśmiecać:)

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: Zbiorówka tomaszzaleski- żeby zbytnio nie zaśmiecać:)

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Kto mąci? Niby ja? Proszę mi nie przypisywać nie moich czynności i zachowań. Ja pisze człowiekowi aby miał własne zdanie i kierował się własnym poczuciem piekna i widzenia bo może przynieśc to w przyszłości coś z czego będzie dumny i zadowolony pomimo początkowych niepowodzeń a nie już mu się na starcie narzuca co ma robić a nie jak robić i dopiero pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha, która coś wnosi do jego techniki.
    Głupkowaty tematy? Na pewno nie bardziej głupkowaty niż inne tematy gdzie się udowadnia czy pierwsza była kura czy może jednak jajko lub tematy gdzie wszyscy się poklepują po plecach w samozadowoleniu, że znowu zrobili to samo tak samo . No i najdziwniejsze jest to, że w głupkowatym temacie najwięcej mają do powiedzenia ci co mają najmniej do zaoferowania a niby tacy bogaci we wszystko.
    <begin OT>
    Nie Chcesz czytać czy Nie Umiesz?
    Napisałem gdzie jest miejsce na na głupawki i napisałem, że są potrzebne, ale tam, a nie w wątku Autorskim. Czytaj a potem Pisz.
    <END OT>
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Teraz toś sobie samobója walnął
    ... pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha ...
    Ponieważ moja wypowiedź była po Twojej (tej o przecieraniu szlaków), przyznajesz tym samym, że Twoja była również mało sensowna
    Głupkowaty tematy? Na pewno nie bardziej głupkowaty niż inne tematy...
    Nieuważnie czytasz
    Saboor napisał inaczej:
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    ... podpaski w głupawkowym wątku ...
    Głupawkowy to jednak co innego niż głupkowaty
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

<begin OT>
    Nie Chcesz czytać czy Nie Umiesz?
    Napisałem gdzie jest miejsce na na głupawki i napisałem, że są potrzebne, ale tam, a nie w wątku Autorskim. Czytaj a potem Pisz.
    <END OT>
    No oczywiście w wątku autorskim są tylko potrzebne jedynie i niepodważalne teorie zgodne z jedynie słuszną linią partyjną a każde inne zdanie jest opisywane jako głupawe tylko, że ja uważam, że każdy sądzi po sobie.

Helmuth wyciąłeś fragment do którego mogłeś dopasować odpowiedź a całość z sensem brzmiała tak
    "dopiero pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha, która coś wnosi do jego techniki."
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 31.03.13 o 13:29
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

No oczywiście w wątku autorskim są tylko potrzebne jedynie i niepodważalne teorie zgodne z jedynie słuszną linią partyjną a każde inne zdanie jest opisywane jako głupawe tylko, że ja uważam, że każdy sądzi po sobie.
    Przestań pisać bzdury, Wbiłeś sobie do głowy jakieś teorie spiskowe i głosząc takie bzdety Tracisz i Zniechęcasz do siebie ludzi,
    Widzisz, jest kilka fajnych fot twoich, które i mnie i wielu innym się podobają, ale przez poglądy z kija wzięte, traci się obiektywizm w ocenie.
    Nie odpisuj tu bo te posty polecą do śmieci(wątek zostanie oczyszczony) mam PW więc można "pogadać"
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

No oczywiście w wątku autorskim są tylko potrzebne jedynie i niepodważalne teorie zgodne z jedynie słuszną linią partyjną a każde inne zdanie jest opisywane jako głupawe ...
    Czy w wątku motoryzacyjnym namawiałbyś kogoś, kto dopiero zrobił prawo jazdy aby wziął udział w Rajdzie Dakar, bo a nuż coś z tego będzie?
    Dlatego uważam, że "jedynie słuszna linia partyjna" w fotografii to najpierw opanować podstawy.

---------- Post dodany o 13:49 ---------- Poprzedni post był o 13:38 ----------

Helmuth wyciąłeś fragment do którego mogłeś dopasować odpowiedź a całość z sensem brzmiała tak
    "dopiero pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha, która coś wnosi do jego techniki."
    Zacytowane przez Ciebie zdanie ma (MZ) taki sens: "pierwszą sensowną odpowiedzią jest odpowiedź Helmutha, bo ta odpowiedź dotyczy jego techniki". Gdybyś chciał odnieść sens mojej wypowiedzi do techniki, powinna (MZ) brzmieć tak: "pierwszą sensowną odpowiedzią, która coś wnosi do jego techniki, jest odpowiedź Helmutha".
    Ale nie jestem polonistą, więc mogę się mylić
    Ostatnio edytowane przez helmuth ; 31.03.13 o 13:52
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

A wiesz, że jest spore grono kierowców rajdowych (nawet byli tacy w F1) co nie nie mieli prawa jazdy

Użyłem słowa "jego" co dotyczyło autora wątku. Tak założyłem bo to wątek tomaszzaleski a nie Twój
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Panowie, tak mocno podkreslacie różnice pomiedzy działami to ja zapytam wprost i za przykłady wezme watki zbiorowe aby nikogo nie urazić. Jak to jest, że wątek "kocie fotki" jest w dziale "ocena zdjęć" a wątek "Wątek morski zbiorowy" w dziale "zdjęcia początkujących? I nikomu to nie przeszkadza... A takich przykładów jest zdecydowanie więcej ale jak ktoś ze stażem i znanym/lubianym nickiem umieszcza przecietne fotki w "ocenie zdjęć" to nie ma specjalnie negatywnej reakcji. Jak jest nowy to od razu spotyka się z sugestią zmiany działu... No jak to jest Panowie?

Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

A wiesz, że jest spore grono kierowców rajdowych (nawet byli tacy w F1) co nie nie mieli prawa jazdy
    O! to ciekawe.
    Możesz podać jakieś nazwiska?
    Użyłem słowa "jego" co dotyczyło autora wątku. Tak założyłem bo to wątek tomaszzaleski a nie Twój
    Miałem tego świadomość, pisząc mój post.

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Panowie, tak mocno podkreslacie różnice pomiedzy działami ...
    Zaczynasz być irytujący!
    Uważasz, że rada aby swój wątek umieścić w dziale dla początkujących jest formą poniżenia autora?
    Dział dla początkujących został wymyślony po to aby wchodzący tam gość wiedział, że należy się czepiać a raczej wytykać błędy autorowi i radzić jak ich w przyszłości uniknąć. Nie tylko "słabo" czy "podoba mi się".
    Zakładający wątek też powinien mieć tego świadomość i jeśli chce podnosić swoje umiejętności, powinno mu właśnie zależeć na takiej reakcji na swoje zdjęcia.
    ... jak ktoś ze stażem i znanym/lubianym nickiem umieszcza przecietne fotki w "ocenie zdjęć" to nie ma specjalnie negatywnej reakcji.
    Kiedy ktoś ze stażem zakładał swój autorski wątek, żeby pokazywać tu swoje zdjęcia, nie było działu dla początkujących. Ten pojawił się stosunkowo niedawno. Dlatego nie ma żadnej gwarancji, że w dziale "ocena zdjęć" znajduj a się tylko dobre zdjęcia.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Panowie, tak mocno podkreslacie różnice pomiedzy działami to ja zapytam wprost i za przykłady wezme watki zbiorowe aby nikogo nie urazić. Jak to jest, że wątek "kocie fotki" jest w dziale "ocena zdjęć" a wątek "Wątek morski zbiorowy" w dziale "zdjęcia początkujących? I nikomu to nie przeszkadza... A takich przykładów jest zdecydowanie więcej ale jak ktoś ze stażem i znanym/lubianym nickiem umieszcza przecietne fotki w "ocenie zdjęć" to nie ma specjalnie negatywnej reakcji. Jak jest nowy to od razu spotyka się z sugestią zmiany działu... No jak to jest Panowie?
    Widzisz.Bo watki zbiorowe ciezko przyporzadkowac.
    Ktos wstawi fote kota w kocim watku ze bedzie to naprawde kiepska fota.Wtedy dla poczatkujacych jest to wlasciwe miejsce.Jednak,ze jest to watek zbiorowy to i Ty masz prawo wstawic sobie fote kota.Wstawiajac takowe zdjecie zasugerujesz nim,zeby przeniesc do oceny.Ciezko tu znalesc zloty srodek,a przenosic po kazdym poscie z fotka to jakos nie bardzo.Jest watek o pokazaniu swojego ptaka.Wstawi Kasprzyk,Nyny i watek powinien byc w ocenie.Wstawie ja to smietnik to wyroznienie.Tak tak tam tez wstawialem ptaka swego.

Tylko,ze my tu o watku autorskim gdzie czesto po pierwszych fotkach mozna goscia ocenic.Czesto wystarczy pare fotek,ktore wybierze,kawalek prozy i juz wiadomo czy dyskutuje i przekonuje czy za mlodu glowa sciany rozbijal majac wrzody pod pachami.
    Tak to jest Panie Pers moim zdaniem.

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Pers, sprawa jest nader prosta:
    na Forum zrobił się bajzel straszny i przerażający
    Czas wrócić do właściwych założeń działów, tych założeń z myślą o których były tworzone.