cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez alnico ; 5.04.13 o 08:42
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum...władca Dubaju, premier Zjednoczonych Emiratów Arabskich.
Słowa wypowiedziane przez Sheika Mohammeda "Większość ludzi mówi że, robimy wielkie rzeczy. Planujemy, mamy osiągnięcia. Wahamy się, i ruszamy dalej. Jesteśmy żywym dowodem, że kiedy ludzie mają odwagę i zaangażowanie, aby przekształcić marzenia w rzeczywistość, że nic nie może ich powstrzymać. Dubaj jest tego żywym przykładem. "
foto i tekst internet
Ostatnio edytowane przez ajan ; 5.04.13 o 13:48
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
"Jesteśmy żywym dowodem, że kiedy ludzie mają odwagę i zaangażowanie, aby przekształcić marzenia w rzeczywistość, że nic nie może ich powstrzymać. Dubaj jest tego żywym przykładem. "
Może, może
A ropa, a kasa, a wielki brat ...
Pozdrawiam i życzę spełniania marzeń - takich jak w Dubaju![]()
W centrum handlowym "The Dubai Mall" znajduje się 120 kawiarni i restauracji. Masa różnych sklepów, od ekskluzywnych po bardziej przystępne, znane marki. Towary z całego świata. Podczas zwiedzania w oczy rzuca się ogromna ilość imigrantów, którzy wykonują wszelkie prace. Dzięki zyskom z ropy naftowej Dubajczycy mogą sobie pozwolić na komfortowe życie. Stanowią 20% ludności emiratu. Dostają duże wsparcie od władz (na założenie rodziny 450 000 EUR).
jedno z wejść do "The Dubai Mall"
zgoda na foto
oczekiwanie na podprowadzenie auta
chłopcy do podprowadzania aut
Rolls-Royce Phantom
Kandura - czyli tradycyjny strój Emiratczyków (ale nie tylko, we wszystkich krajach Półwyspu Arabskiego panowie noszą mniej lub bardziej podobne stroje, również zwane kandurami)
kobiety ubrane na czarno
Ostatnio edytowane przez ajan ; 5.04.13 o 15:02
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Świetny reportaż. Talerz z lądowiskiem i kortem to chyba najlepsze zdjęcie.Samochodzik też niczego sobie. Tak w ogóle to nieźle sobie tam żyją. Tyle, że żal mi tych kobiet w czarnych chałatach...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Zdjęcie Rolls-Royca świetnie ci wyszło. Nie masz może tego Ferrari co za nim stoi?![]()
Ja bym się bała tego dotknąć, a co dopiero klapnąć za kółkiem. A wciśniecie guziczka i ruszenie... Ajć...
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Świetne zdjęcia. Auta też niczego sobie![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA