Fajne zdjęcia i obiektywny test. OM-D nie jest aparatem bez wad ale jest najlepszy z mikro4/3. Ja go polubiłem.
Czy u Was z Poznaniu często można spotkać rycerzy pod mostami?![]()
Fajne zdjęcia i obiektywny test. OM-D nie jest aparatem bez wad ale jest najlepszy z mikro4/3. Ja go polubiłem.
Czy u Was z Poznaniu często można spotkać rycerzy pod mostami?![]()
Mi brakuje info nt. wideo, ze zdjęć super jest to poprzedzające rozdział wizjer i ekran
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Opis wypasiony i czyta się bardzo przyjemnie. Swoją drogą trochę nieszczęśliwie napomknąłeś o tym porównaniu z Fuji, bo teraz to chętnie bym to przeczytał![]()
The question is, who cares?
Ciekawy, merytoryczny test. A do tego w warstwie językowej bardzo udany. Pozazdrościć![]()
Kolejny świetny test. Dziękuję!
Czytało się bardzo przyjemnie![]()
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Miło się ogląda zdjęcia mostu Św.Rocha i za "Starego". Fajne i takie praktyczne podsumowanie.
Ps.Nie wytrzymałem i zamówiłem OM-D srebrny.
Pozdrawiam
Witam
Za rzetelny test i zdjęcia przypunktowałem. Dziękuję.
Pozdrawiam. romeq