witam prosze o ocene tych fotek
witam prosze o ocene tych fotek
Jedna i druga fotka krzywe, fatalne światło. Tak naprawdę nic ciekawego w tych fotkach nie widzę. Zacznij może od jakichś innych tematów. Morze wbrew pozorom to trudny temat.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dokladnie, krzywy horyzont strasznie razi
Z drugą mozna by cos pokombinowac, w tle widze mnostwo drewnianych slupkow, moze na ich powtarzalnosci oprzec zdjecie... Ja bym w ta strone szla![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Nic mnie tak nie wkurza, jak krzywe krajobrazy.Przecież to kilkanaście sekund roboty, by wyprostować fotę na komputerze. Zastanawiam się, czy autora o tym nie wie, nie potrafi wykonać tak prostej czynności, czy może to brak szacunku dla widza?
Totalny error.
Skąd wiesz, co autor mial na mysli? Moze tak mialo byc
A tak serio, to na poczatku tez o tym zapominalamNawet na to nie patrzylam :P
Teraz juz autor wie i z pewnoscia cos z tym zrobi![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
witam dzięki za ocenę macie rację fotki krzywe nawet nie pomyslałem żeby je wyprostowac .na przyszlosc będę o tym pamiętał![]()
O rany, ale bujało![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
witam no fajny ten komentarz ale na poważnie co byście poprawili w tych fotkach ? oza krzywizną
nie ma światła, nie ma klimatu. poprawić można w jeden sposób: poczekać na pogodę i wrócić tam...
zdecyduj się co chcesz pokazać, bo takie rzeczy to możesz komórą soniaka płodzić. może jakaś kniga o kadrowaniu i więcej zdecydowania? poczytaj, pooglądaj plfoto i próbuj do skutku.
Przede wszystkim trzeba wyrobić sobie wyczucie : kiedy to , co widzimy jest interesujące i warte uwagi na tyle , że wyjdzie z tego dobre zdjęcie. A na to potrzeba czasu.![]()
NikonW oczekiwaniu na FF od Olympusa...