Świetnie się ta akacja prezentuje na tle diuny![]()
Świetnie się ta akacja prezentuje na tle diuny![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
53 i 59 - świetne kadry.
Pozdrawiam.
Ranny ptaszek widzę, pozdrawiam.
Te akacje występujące na kamiennej pustyni prezentują się świetnie. Spodobały się mi od pierwszego wejrzenia.
Porzucę Fez by do niego jeszcze czasem wracać. Po wyjechaniu z miasta trafiliśmy tu gdzie należało głównie przebywać, na pustyni , na ziemiach Wolnych Ludzi, na terenach plemiennych. Jest tam przestrzeń, spokój, cisza, czas toczy sie według zasad islamu i zasad plemiennych, nasz zaś toczył się w rytmie mijanych kilometrów i Fotostopów.
Co to jest fotostop? Hasło dla kierowcy o postoju dla fotografów, rzucane przez każdego z nas gdy zauważył coś godnego fotografowania. Uznaliśmy po prostu, że fotografowanie przez szybę nie powinno mieć miejsca i mieliśmy tych fotostopów po kilkanaście dziennie. Wydłużyło to co prawda czas naszej podróży, ale czego się nie robi dla swoich pasji zaspokojenia...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Miło i interesująco zwiedza się z Wami Maroko w tej fotorelacji. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Ostatnio edytowane przez Eda ; 17.03.13 o 10:21
ooooo.....a to białe to co ?? to samo co u nas ??![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.03.13 o 10:38
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jest co podziwiac, piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO