Fajne te wydmy, tak mi się jakoś seksistowsko skojarzyło, ale głodnemu chleb na myśli![]()
Fajne te wydmy, tak mi się jakoś seksistowsko skojarzyło, ale głodnemu chleb na myśli![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nic nie usuwałem, większość robię na trialu z 6-go szopa w domu, mój poszedł do zakładu wraz z komputerem. Coś musze zaznaczyć pewnie w ustawieniach. Eda ma w użyciu głównie 45/1,8, 20/1,7 i 12-50 pewnie 45/1,8. Poza tym jej zdjecia są zupelnie inne niż moje. Inaczej ten sam świat postrzegamy.
Moim podstawowym szkłem jest ZD 12-60 SWD, dlatego czekam na następcę E-M5
Przeleciałem exify: głównie f 3,5 moje zdjęcie f2,5, 20. f 9 (coś musiała przestawić i nie zauważyła)
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.03.13 o 00:23
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie wiem, czy skrypt forum nie usuwa...
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Albo bylo zapisz do web.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 23:54
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Teraz jestDzięki.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Fajny piasioi Mirkowa "wizja" też.
Pozdrawiam.
Dwie fotki z końca deszczowej drogi do Fezu:
52."Marokanki" na obiedzie. Zbiornik wodny to sztuczna zapora.
53.Te i takie drogi są budowane przez rząd Maroka. Tam, jak widać, państwo nie zapomina o swoim podstawowym obowiązku jakim jest dbałość o infrastukture.
Drogi w Maroku są naprawdę dobre i dobrze utrzymane.
53 I bonusik....
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.03.13 o 00:50
Świetna fotorelacja z wyprawy, fajnie się ogląda Wasze zdjęcia i czyta opisy.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziękuję, ale nasze wysiłki i tak nie dorównują niektórym innym relacjom podróżniczym z tego forum.
Fez z punktu widokowego po mojemu czyli inaczej. Fez w IR. Jak znajdę zdjęcia Edy w RGB to też dorzuci się do wątka.
54.
55.
56.
57.
59. I jeszcze jeden bonusik dla Bodzipa: W głebi Erg a akacja jeszcze na kamienistek pustyni. Jest tych kamieni od najbliższego miasteczka ponad 30 km....
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.03.13 o 02:33