piknie,piknie....dzięki Wam człek trochę świata pozna...no nie wspominając o rejsie![]()
piknie,piknie....dzięki Wam człek trochę świata pozna...no nie wspominając o rejsie![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Bardzo mi się podoba Wasza relacja. Świetne uliczne zdjęcia. Trochę barkuje mi krajobrazu ale te zdjęcia pewnie Andrzej zostawił na koniec![]()
Jak dla mnie rowniez fajnie pokazane to co sie dzieje na uliczkach, mamy szanse dowiedziec sie wiecej bedac na rejsie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ciekawy wątek - ładne zdjęcia i ciekawe opisy.
Gratuluję talentu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 22:46
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Kurcze, ten kolor od razu mówi gdzie jesteśmy.
Wiesz że czekam na erg
Pozdrawiam serdecznie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dlatego zmienilem,zeby bylo jak z Gwiezdnych WojenZałącznik 83637
.Kurde 1,7 mega zmienilo sie w 400kilo
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jeszcze doń dwa dni dni i parę zdjęć, kończę Fez, na razie. Erg jak Erg zdeptany. Więcej mam w podczerwieni jak RBG. Sa tam dużo ciekawsze struktury od kupy piachu. Podobne mamy pod Łebą tylko piach marokański jest bardziej żelazisty. Nie pojechałem na wielbłądach na wieczór marokański z miejscowym alkoholem i haszem i innymi atrakcjami jak nocleg z aparatami na piachu w nabitych piachem namiotach z wielbładziej wełny - relacja tych co byli. Inscenizacja starych obyczajów beduińskich dla euro-turystów jakby mnie mniej interesuje. Ale rozumiem przyczyny. Mam nieuszczelniany sprzęt mikro, szkoda by mi go było... Nie trafiłem też na pełne światło poranne ani wieczorne, za to wypuszczałem się na kilkugodzinne wycieczki z plecakiem pełnym sprzętu i statywem, na wydmy rana i wieczorem. W sumie miałem 3 takie seanse i najlepsze mam IR-y z ostatniego poranka.
51.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 23:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Pojając umiejętności fotograficzne (bo te chyba są bezdyskusyjne) świetnie om-d spisuje się w tych ciasnych uliczkach. Szkoda, ze usunęliście exify. Jakim szłem były robione te zdjęcia w medynie?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ladne wydmy... o takim kolorze![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO