Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 267

Wątek: Maroko 2013 - zimowa foto-wyprawa z Nikoniarzami i Martyną nazwana Fotostopem.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar tropic
    Mieszka w
    Centrum wszechświata - Chorzów - Silesia
    Siła reputacji
    278
    Moja galeria

Odp: Maroko 2013 - zimowa foto-wyprawa z Nikoniarzami i Martyną nazwanas Fotostopem.

piknie,piknie....dzięki Wam człek trochę świata pozna...no nie wspominając o rejsie
    AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Odp: Maroko 2013 - zimowa foto-wyprawa z Nikoniarzami i Martyną nazwanas Fotostopem.

Bardzo mi się podoba Wasza relacja. Świetne uliczne zdjęcia. Trochę barkuje mi krajobrazu ale te zdjęcia pewnie Andrzej zostawił na koniec

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria

Jak dla mnie rowniez fajnie pokazane to co sie dzieje na uliczkach, mamy szanse dowiedziec sie wiecej bedac na rejsie
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar hadan
    Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Ciekawy wątek - ładne zdjęcia i ciekawe opisy.
    Gratuluję talentu.

Pozdrawiam

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba Wasza relacja. Świetne uliczne zdjęcia. Trochę barkuje mi krajobrazu ale te zdjęcia pewnie Andrzej zostawił na koniec
    Ależ proszę mam tego pod dostatkiem. Duże warto kliknąć w załącznik... Tak na smak, mam tego trochę...
    50.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	_MQ00066df.jpg
Wyświetleń:	182
Rozmiar:	723,6 KB
ID:	83635  
    Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 22:46
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Kurcze, ten kolor od razu mówi gdzie jesteśmy.
    Wiesz że czekam na erg
    Pozdrawiam serdecznie.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Dlatego zmienilem,zeby bylo jak z Gwiezdnych WojenZałącznik 83637.Kurde 1,7 mega zmienilo sie w 400kilo

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Wiesz że czekam na erg
    Pozdrawiam serdecznie.
    Jeszcze doń dwa dni dni i parę zdjęć, kończę Fez, na razie. Erg jak Erg zdeptany. Więcej mam w podczerwieni jak RBG. Sa tam dużo ciekawsze struktury od kupy piachu. Podobne mamy pod Łebą tylko piach marokański jest bardziej żelazisty. Nie pojechałem na wielbłądach na wieczór marokański z miejscowym alkoholem i haszem i innymi atrakcjami jak nocleg z aparatami na piachu w nabitych piachem namiotach z wielbładziej wełny - relacja tych co byli. Inscenizacja starych obyczajów beduińskich dla euro-turystów jakby mnie mniej interesuje. Ale rozumiem przyczyny. Mam nieuszczelniany sprzęt mikro, szkoda by mi go było... Nie trafiłem też na pełne światło poranne ani wieczorne, za to wypuszczałem się na kilkugodzinne wycieczki z plecakiem pełnym sprzętu i statywem, na wydmy rana i wieczorem. W sumie miałem 3 takie seanse i najlepsze mam IR-y z ostatniego poranka.

51.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	_MQ00024dd.jpg
Wyświetleń:	179
Rozmiar:	283,3 KB
ID:	83638  
    Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 23:18
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria

Pojając umiejętności fotograficzne (bo te chyba są bezdyskusyjne) świetnie om-d spisuje się w tych ciasnych uliczkach. Szkoda, ze usunęliście exify. Jakim szłem były robione te zdjęcia w medynie?
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria

Ladne wydmy... o takim kolorze
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO