|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.03.13 o 21:28
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Piękne te fotki! Mistrzowski kunszt i warsztat. Gratuluję!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Te ostatnie zdjęcia ekstra są. No jest na co popatrzeć.
To zdjęcie z rzeczką czy też potokiem świetne jest.
Te maszty czy słupy jakieś które są w tle trochę psują widok. No ale mimo to ładne miejsce.
Ostatnio edytowane przez koronax ; 24.03.13 o 21:47
Te słupy i maszty to uzbrojenie terenu - za górami jest kolejna zapora i elektrownia wodna. A tereny poddawane są eksploatacji górniczej.
98.Ostatnie zdjęcia doliny. mocne słońce - po 8 rano...
99.
100.Wkrótce dolin się zwęziła, w coś w rodzaju przełomu, a my jechaliśmy od fotostopu do fotostopu w zatoczkach wąziutkiej drogi poprowadzonej dawnym szlakiem karawan.
101.
102.
103.droga przez Atlas wysoki , wycięta w skalach... Ruchliwa.Wypełniona głównie obladowanymi cięzarówkami.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.03.13 o 23:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
101 bajka
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.03.13 o 23:38
Jest czego pozazdroscic... piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Znam to miejsce wyzej. Znów zjadło exify, więc zapytam, czy to HDR, czy foty pokazują możliwości matrycy om-d?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska