Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Nowe puszki Sony

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez The z00m

PS2. Miło by było mieć takiego Zeissa w swojej stajni. Panasonic z logo Leica to nie to samo.
    Nie martw się o jakość, Leica robi im taką selekcje, że do sprzedaży trafia kilka sztuk miesięcznie

Olek teraz ma trzecią pozycję za nim jest pentax, a potem daleko sony! Zobaczymy co się stanie jak Panas wejdzie ze swoją amatorską puszką i posiadacze FZ zaczną wymieniać kompakty

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    nadal zatrudniają tych samych specjalistów, którzy projektowali traktory w czasach Chruszczowa
    dobre, dobre, mnie też bardzo się podoba ten "sprzęt"... a nowe prototypy, z których jeden wystylizowano na pancernik "Monitor" to już mistrzostwo design'u...

p.s. Jacek, to Ty po reinkarnacji?

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL
    nadal zatrudniają tych samych specjalistów, którzy projektowali traktory w czasach Chruszczowa
    dobre, dobre, mnie też bardzo się podoba ten "sprzęt"... a nowe prototypy, z których jeden wystylizowano na pancernik "Monitor" to już mistrzostwo design'u...

p.s. Jacek, to Ty po reinkarnacji?
    Od dawna sugeruję, że koszmarek wrócił? Wszystko jest be za wyjątkiem Olympusa. Typowa jackowa nomenklatura. Czekamy, aż rozwinie skrzydła Niebawem się dowiemy, że kity Olka są optycznie porównywalne, co ja piszę... lepsze od eLek

PS. Jak tam jego IP

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    PS. Jak tam jego IP
    jak widzisz polek ciągle jest użytkownikiem naszego forumka
    było sobie życie

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    PS. Jak tam jego IP
    jak widzisz polek ciągle jest użytkownikiem naszego forumka
    Bosze... to jest ich więcej Słyszałem, że zwiększyli działania operacyjne w Afganistanie, ale nie spodziewałem się ataku na nasze forum

| OlyJedi Awatar Magus
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Użyszkodnikiem
    Canon 85 f/1.2 mkII L w moim plecaku jest jak perła w chlewie.

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Kurde, przepraszam za OT ale co wy chcecie od niego.
    Wy piszecie, że Olek to ściema i jest be. a on odwrotnie. Ma do tego prawo
    EOT

A co do puszek SONY, to będą następne, SONY ma tyle kasy że będzie sie pchał mimo porażek, aż w końcu zrobi coś dobrego. Zgadzam się z KarooL że A100 po sukcesie i popycie wygenerowanym przez kampanię marketingową już jest out, ale teraz będzie nowa puszka i nowa kampania i SONY urwie coś z runku z pewnością
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    a100 jest out bo to aparat z przed 2 lat !! mial konkurowac z takimi aparatami jak 350 i 400D, D80, E330, E500 i z tej batalii wyszedl na 3 miejscu wiec to raczej nie marketing a rzeczywista wartosc konstrukcji. ktos tu pisze ze obudowa brzydka czy nie ma gumek a-poslizgowych. toc faktycznie kryterium oceny sobie znalazl pod wzgledem tech. a100 rozklada rodzine E 300-500, 350D takimi parametrami jak rozdzielczosc, AS , czy sterowanie lamp bezprzewodowo. o wiekszym wizjerze nie wspomne. jesli chodzi o szumy to iso 400 odpowiada mniej wiecej iso 320 z E500. glupie jest takie pisanie ze jakis tam aparat jest be bo akurat danej firmy sie nie lubi. ja mam te mozliwosc miec w reku i a100 i e500 i 30d i km 5d i mam rzeczywiste porownanie.

odnosnie nowego sony to napewno ma on konkurowac z 40d i po troche z d300. chyba nikt nie zaprzeczy ze kazdy inny aparat obecny na rynku w podobnej klasie cenowej np e510 nie ma czym konkurowac z nowa alfa? no chyba ze znow komus gumka pod kciuk nie bedzie pasowala

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    No dobra Zibi1970 a co takiego ma ta nowa Alfa, masz jakiś link do specyfikacji ?
    Przyznam się że tego nie śledziłem, ale mnie ciekawi.
    Co do zaś A100, to nie zupełnie się zgodzę, ale OK. Wiem, że wiele osób ją kupiło ot tak sobie do domu z uwagi na te bajery właśnie. Widziałem tez foty robione na atlantyku w pogoni za wielorybami :P. I powiem miałem mieszane uczucia co do jakości. Chyba jednak wziąłbym E-500, a E510 to już nie ma o czym mówić
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    nowa alfa100 ma niby mieć 'prawie' fulfrejm i 14 megapixów
    .