Robert:
OLKA już nie stać na kolejne 5 wydmuszek. wyjdzie na pewno coś solidniejszego - o to się nie boję, ale zakładał już się nie będę bo na tej wieloletniej premierze przegrałem dużo browarów...
Robert:
OLKA już nie stać na kolejne 5 wydmuszek. wyjdzie na pewno coś solidniejszego - o to się nie boję, ale zakładał już się nie będę bo na tej wieloletniej premierze przegrałem dużo browarów...
Nie wiem jak Wy, ale ja mam przeczucie, że Olek ma już gotowego E-X ...Zamieszczone przez KaarooL
Wejdźcie na fotopolis - jest tam informacja o całej masie nowych małpek - coś czuję, że po cichu pokazali tam także E-X tak jak to było z E-400 ... skoro Nikoś też pokazał swoje cacka, to chyba są pod ścianą i zniosą embargo na publikowanie informacji znacznie szybciej niż zakładali (co innego czas wejścia do produkcji ... )
Może Radek coś o tym wie i powie?![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Też mnie to zastanowiło. No i 11 punktów AF, wreszcie więcej niż trzy...Zamieszczone przez grizz
W sumie też mi się zdaje, ze e-next pojawi się wczesniej noiż w zapowiadanym październiku... vide sytuacja z e510 i 70-300
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
I wreszcie COŚ drgnęło w 4/3! Cieszę się okrutnie i czekam.
Ale kombinują z tym LCD! nie można było - jak w E-330 lub C-8080?!
Pozdrówka.
Akurat LCD to krok w dobrą stronę - zawsze to większe możliwości obrotu ekranu. Jak w starych G-Canonach - przyjemnie sie tym kręciło...Zamieszczone przez witia1
Miałem kilka body które miały więcej jak trzy punkty AF,Zamieszczone przez ktotek
zazwyczaj posługiwałem się centralnym - dlaczego zatem
psioczycie na ograniczenia do trzech ...
W pewnych sutuacjach zdjęciowych wiele punktów AF
nie poprawi ni przyspieszy wykonanie kadru.
Ważna jest sprawność Af nie zaś ilość punktów pomiaru !
Ale np. C-Af bez większej ilości punktów jest tylko gadżetemZamieszczone przez lech2
(vide nowy nikon z 51 punktami ;p)
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A w jaki sposób - "z nad głowy lub z pod kolan"?
Nic to pocczekamy - zobaczymy.
Pozdrówka.
No chyba, że ON "kręci się" wokół osi X po odchyleniu. Czy tak?