Polski gołąb oddziobałby sobie uwięzioną nogę i odfrunął ku wolności.
Super wątek, lepszy niż serial w tv.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jest jakiś "tajny portal" dla paparazzich? Ostatnio gdy kręcili u mnie w mieście jedną ze scen do filmu o Kuklińskim dowiedziałem się o tym wpadając na pracującą ekipę przy budowie scenografii posterunku granicznego (Checkpoint Charlie) pomiędzy Berlinem wschodnim i zachodnim.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jest , ale ćśśśś nie mów nikomu
Na tych ludzi natomiast wpadłem zupełnie przypadkowo. Kręcąc sie w okolicach Central Parku, przechodziłem koło "Plazy" i widze jakies zamieszanie przed wejsciem. Coraz wiecej osób zbiera sie na schodach, a kilku fotografów ustawia sie do fotografowania. Szczescie ze miałem sprzęt przy sobie, wiec przyczaiłem sie w rosnącym tłumie gapiów i pstryknąłem kilka ujęć.
Okazało sie że było to spotkanie nominowanych aktorów do nagród Tony Awords, czyli takich amerykańskich oskarów teatralnych.
Jak sie okazało po przejrzeniu zdjęć, jest tam kilka znanych twarzy ... rozpoznajecie ?
Rozpoznaje Denzel Washington, Scarlett Johannson, Stephen Henderson, Alfred Molina, Liev Schreiber... jeszcze kilka twarzy, ale nie moge ich powiazac z nazwiskami bez sciagi
PS
Znalazlem ta zbiorowke w sieciZ przodu po lewej stal jeszcze Christopher Walken
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No pacz Pan, to miał być deser
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 14.03.13 o 04:11
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jej nie mam, jest pod ochroną