oooooooooo!
ogladam lajf from ustv jeeee!
jak masz ich wiecej to dawaj detektyw Karter np i kuternoge
Fajny serial, taki radosny w przeslaniu
czekam na wiecej!
pozdrowionka
oooooooooo!
ogladam lajf from ustv jeeee!
jak masz ich wiecej to dawaj detektyw Karter np i kuternoge
Fajny serial, taki radosny w przeslaniu
czekam na wiecej!
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
WUZET NIE SPIJ!!! Wątek stygnie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nic jakoś ostatnimi czasy nie upolowałem nowego. W poprzedni weekend kręciłem sie po mieście z analogiem, juz w zasadzie miałem wracac do domu, bo wypstrykałem wszystkie filmy jakie wziąłem ze sobą i w tedy trafiłem w okolicach mostu Manhattańskiego na skupisko białych samochodów.
Okazało się że kręcona była reklama Volkswagena.
Więc jesli kiedyś zobaczycie reklame z tymi samochodami z nowojorskim mostem w tle, to pamiętajcie że byłem w tym czasie w okolicy
A z braku klisz, za sprzęt reporterski robiło Blackberry![]()
Reklama to też film tylko taki o innej specyfice. Co do jeżynki to plus za nią bo jestem fanem jeżynek bo nie ma nic lepszego do dzwonienia i mailowania a te dwie funkcje są mi właściwie tylko potrzebne w telefonie. A po drugie udowodniłeś, że telefon jest urządzeniem wszechstronnym, które potrafi uratować sytuację gdy nie posiadamy aparatu. Tutaj akurat skończyły Ci się klisze a ile jest sytuacji kiedy w ogóle nie mamy aparatu a coś chcielibyśmy uwiecznić, nawet dzieci czy rodzinę? Całe mnóstwo i to dzięki telefonom tą mnogość możemy potem sobie po latach przypominać i się uśmiechać
Wstawię pewne zdjęcie gdyż ja do tej pory uważam, że dzięki (tutaj też akurat jeżynce) zrobiłem jedno z fajniejszych zdjęć mojej córki kiedy miała pół roku. Pod ręka w tym momencie kiedy zaczęła się tak uśmiechać miałem tylko telefon a Olek 550UZ był głęboko schowany pod pakunkami w wózku. Gdybym chciał go wygrzebać to na pewno nie uchwyciłbym tego uśmiechu
. A jakośc zdjęć? No cóż co mi po jakości jak nie miałbym fajnego zdjęcia?
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 2.05.13 o 10:04
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie, kto zacz?
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Jak ja Ci zazdroszcze. Ja przez 10 dni wracałem na kwatere o 1-2 a wstawalem o 6. 10 dni mineło jak jeden dzień. Zdjęcia się same robiły. Dla mnie NY to Mekka dla streetowców. Dzięki za wątek.
Jakby co, to wyżej widzicie Davida Beckhama.
Zabiorę Was jeszcze na chwilę w okolice Times Square na Manhattanie. Od kilku dni z okazji właśnie rozgrywanego meczu finałowego Ligi Futbolu Amerykańskiego, czyli tzw. "Super Bowl", zorganizowano tam całe miasteczko promocyjne . W tym roku jest to już 48 edycja rozgrywek a finałowy mecz rozgrywany jest na stadionie Nowojorskich Gigantów.
Na odwiedzających czekało sporo różnych atrakcji.
Powstało tam kilka tymczasowych studiów telewizyjnych.
Mniej zamożne media pracowały w terenie.
Wieczornymi atrakcjami były też koncerty Nowojorskich muzyków. W sobotni wieczór zagrała grupa Blondie. Tutaj podczas porannej próby.