Lucy Liu?
Lucy Liu?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
sure
Ty możesz wiedzieć z jakiego to serialu, nie wiem czy w Polsce juz jest on gdzies emitowany. Chodzi o "Elementary" czyli uwspółcześnioną i zamerykanizowaną wersja Sherlocka Holmsa, którego gra Jonny Lee Miller.
Lucy Liu to nie kto inny, jak dr. Watson
cdn ...
Widzialem, jeden, albo dwa odcinki. Ale problem w tym, ze az tyle czasu i do tego regularnie to nie mamPoczekam, az bedzie na Netflix'ie to sobie obejrze cala serie od razu
Jonny Lee Miller'a pamietam z ktoregos Dextera - chyba nawet cala serie tam zaliczyl
Lucy Liu najlepiej, imho, wypadla w takim starym serialu Ally McBealMoze ktos pamieta
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lucy Liu faktycznie jest w Polsce znana najbardziej z serialu Ally Mcbeal.
No ja pamiętam.![]()
A nie np z Kill Bill?
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Na jedno z moich ostatnich polowań, wybrałem sie poza Nowy Jork. Dokładnie do Stamford (Connecticut), gdzie kilka tygodni temu, rozpaczęły sie zdjęcia do nowego filmu o roboczym "bez tytule" Untitled Elmore leonard Project.
Jedna z głównych ról odgrywać bedzie Jennifer Aniston.
Sądząc po rekwizytach na kółkach, akcja osadzona bedzie gdzies w latach 70-tych, początku 80-tych ?
Niestety Jennifer nie była obecna na planie w tym dniu. Zdjecia kręcone były z dwoma głównymi bohaterami filmu, Ordellem i Luisem, których grają Mos Def i John Hawkes
cdn ...
Daj mi adres jakiego sklepu obok ciebie albo czegokolwiek - odpale sobie jutro street view i zobacze okolice, w ktorej mieszkasz
O maly wlos pewnie bylibysmy sasiadami, bo praktycznie rzut moneta zadecydowal, ze wybralismy Kansas a nie NY na miejsce ladowania![]()
321 Church Ave, Brooklyn, NY![]()
Ostatnio pogrzebałem troche w "szufladzie" i znalazłem fotki ze zdjęc do serialu "Person of Interest" (Impersonalni).
Z tego co widze w sieci, serial ten emitowany jest również w Polsce (TVN), wiec może ktoś rozpoznaje twarze, i kojarzy sam serial.
W roli głównej Jim Caviezel
Oraz Kevin Chapman.
Tutaj obaj ćwiczą scenariusz
cdn.