Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

  1. #21
    Awatar Endriu61
    Dołączył
    Feb 2013
    Mieszka w
    Lubań
    Posty
    33
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Witam WSZYSTKICH! Sprawdziłem dzisiaj ( zgodnie z podpowiedzią MIREK54) stronę nr 4 w menu serwisowym - wyświetla się- D: - czyli D i dwukropek, bez żadnych liter ani cyfr.Nie wiem więc czy aparat był w naprawie w serwisie czy nie był naprawiany. Może rozwiejecie tą wątpliwość. Pozdrawiam!

  2. #22
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2007
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Posty
    10.885
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Nie byl w serwisie z konkretnym problemem do naprawy.

  3. #23
    | OlyJedi
    Dołączył
    Dec 2007
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Posty
    270
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Mój E-PL5 jest nowiuteńki i jest tylko "D:" stąd wnioskuję, że oznacza to brak wcześniejszych usterek, a także brak obecnych
    E-PL5, mZD 14-42, mZD 40-150, mZD 12-50, mZD 45 1.8, OM 50 1.8

  4. #24
    | OlyJedi Awatar nyny
    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Posty
    5.144
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Cytat Zamieszczone przez jagger Zobacz posta
    jaki power? nie mam takiego przycisku...
    No power mu wlaczyc, znaczy sie ON/OFF

    pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

  5. #25
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    1.325
    Siła reputacji
    178
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    No power mu wlaczyc, znaczy sie ON/OFF

    pozdro
    u mnie niestety nie działa ale dzięki za pomoc.... w E30 działało

  6. #26
    | OlyJedi Awatar nyny
    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Posty
    5.144
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Cytat Zamieszczone przez jagger Zobacz posta
    u mnie niestety nie działa ale dzięki za pomoc.... w E30 działało
    To spsute masz to E5
    Wlasnie po raz nie wiem, ktory to sprawdzilem i dziala.
    Powiedz mi czy z ustawien ekranu wlazles do tych takich dwoch kresek po prawej (punkt 6) co zmieniasz kontrast nasycenie itd. czy z pozycji wczesniej pozostala procedure robisz?
    Bo w E5 koniecznie trza miec suwaki na ekranie i dopiero mozna dalej smigac, w przeciwnym razie ni huhu...

    pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

  7. #27
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Dołączył
    Mar 2009
    Mieszka w
    Bytom
    Posty
    9.128
    Siła reputacji
    206
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Musi działać, kiedyś walczyliśmy z jozinzbazinem i też funguje.
    The question is, who cares?

  8. #28
    | OlyJedi Awatar nyny
    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Posty
    5.144
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    A co tam, dla potomnych niech maja:



    p.z. Zeby nie bylo, w zartobliwym tonie nagralem, po 4 whiskaczu z cola i cytrynka

    pozdro
    Ostatnio edytowane przez nyny ; 3.03.13 o 23:20
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

  9. #29
    Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    1.325
    Siła reputacji
    178
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    To spsute masz to E5
    Wlasnie po raz nie wiem, ktory to sprawdzilem i dziala.
    Powiedz mi czy z ustawien ekranu wlazles do tych takich dwoch kresek po prawej (punkt 6) co zmieniasz kontrast nasycenie itd. czy z pozycji wczesniej pozostala procedure robisz?
    Bo w E5 koniecznie trza miec suwaki na ekranie i dopiero mozna dalej smigac, w przeciwnym razie ni huhu...

    pozdro
    tak... mam dwa suwaki z prawej strony wyświetlacza

    ---------- Post dodany o 23:12 ---------- Poprzedni post był o 23:03 ----------

    udało się... po prostu włączałem aparat bez przyciskania menu... wielkie dzięki

  10. #30

    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Warszawa
    Posty
    17
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

    Odp: Przebieg Olympusa a menu serwisowe.

    Pytanie: Jak sprawdzić przebieg w E-3? W angloinstrukcji nijak nie mogę znaleźć opisu.

Podobne wątki

  1. Menu serwisowe PEN, E-5, XZ-1
    By Bodzip in forum System micro 4/3
    Odpowiedzi: 43
    Ostatni post / autor: 31.12.17, 16:38
  2. Odpowiedzi: 392
    Ostatni post / autor: 17.05.14, 14:04
  3. pl menu do olympusa camedia c-350
    By paulinamac in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 18.02.07, 20:24
  4. Menu serwisowe w E1 ?
    By Theo in forum E-System
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 15.09.06, 09:02
  5. oprogramowanie serwisowe
    By tomylee in forum Aparaty kompaktowe
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 7.09.04, 15:32

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.