wreszcie 100% w amatorskiej puszceZamieszczone przez Dag
![]()
wreszcie 100% w amatorskiej puszceZamieszczone przez Dag
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
c+ pisał, ze e-nexty jeżdża już po europie... działające ;pZamieszczone przez Eddie
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No ale ceny też dla zawodowcówGeneralnie to można przyklasnąć, że N podjechał do C bo prawdziwa konkurencja wychodzi z korzyścią dla kupujących
Możliwe, że cena C40d spadnie, a Olek nie wyskoczy z jakąś zabójczą kwotą E-next.
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Objazd przedpremierowy przed PMA?Zamieszczone przez grizz
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Te ceny wyrownaja do przyzwoitego poziomu w ciagu pierwszego polrocza od premiery.Zamieszczone przez tomek s
O to mozna byc spokojnym. Co jak co, ale marketing maja dobry. A teraz wyglada na to, ze i aparaty chca miec niezle![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie:
c+ pewnie po raz kolejny Was wkręca...
Dag:
jak mi wystrugasz przelotkę Bagnet-F->4/3 to mogę kupić żółtka... te aparaty OLKA w ogóle mnie nie bawią swoją plastikowością i tym co dzieje się ze światłami. jedynie optyka wygrywa, no i rolki w lampie.
Niekoniecznie - tak jak napisałem w innym temacie - coś czuję, że przy okazji prezentacji kompaktów zrobili cichą premierę E-X dla VIPów jak z E-400 ... oby ...Zamieszczone przez KaarooL
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
To co, ktory pierwszy daje na tace?Zamieszczone przez RobertW3D
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Na tacę, to ja ew przestanę dawać, żeby na niego uzbieraćZamieszczone przez Eddie
![]()
Póki co chyba tylko The zOOm jest przygotowany finansowo na niego![]()
no ale koniec już OT - w końcu to temat o nowych Nikosiach![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Podoba mi się to zamieszanie na rynku lustrzanek. Oj, podoba... Nie ma Bolesława, ceny muszą iść w dół, bo na rynku coraz ciaśniej.