a widziałeś zestawienia sprzedaży? Aparaty tego segmentu nie są kołem napędowym sprzedaży. D200 sprzedawał się przeciętnie, 30D słabo.Zamieszczone przez Dag
a widziałeś zestawienia sprzedaży? Aparaty tego segmentu nie są kołem napędowym sprzedaży. D200 sprzedawał się przeciętnie, 30D słabo.Zamieszczone przez Dag
Ale amatorzy kupują marzenia i musi być jakieś odejście na półkę pro, nawet gdyby nikt miał tych profi sprzętów nie kupować. Ot, takie skrzywienie hobbystów.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Radku, stąd marzeniem jest, że w końcu ujrzymy E-3![]()
Bardzo jestem Radku ciekawy jak nastroje w OP/OPL? Nie chodzi mi o złośliwość tylko ciekawi mnie czy Olympus był na to wszystko przygotowanyZamieszczone przez RadioErewan
![]()
Jeszcze SONY przyładuje... o Bosze...![]()
Zdradź proszę... ile to do premiery tego naszego słoniątka... półtora, dwa miesiące![]()
Wiekszosci gderaczy nie stac na d80 Nikosia, a rozprawiaja na siedmiu forach jak najeci.
To nie dla gderaczy ta oferta! Raz, ze gderacze nie maja kasy, dwa, ze nie wiedzieliby co przypiac do tych super puszek (optyka bedzie rowniez droga), baaa nie wiedzieliby co zrobic z puszkami. Przeciez i tak nie foca, bo gderaja bez przerwy na siedmiu forach.
Czesc. Ch.
p.s. propozycja Nikona wydaje sie znakomita.
p.p.s. E510 to i tak za wiele jak dla mazgajow.
Tutaj się zgadzam w całej rozciągłości, wygląda na to że Olek postawił na początkujących lustrzankowców i tych przesiadających się z kompaktów, a opuścił zaawansowanych amatorów z zasobniejszym portfelem, jak i tych co sprzętem chcą zarobić trochę grosza.Zamieszczone przez The z00m
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Bo to na początkujących sie zarabia?Zamieszczone przez tomek s
i trzeba sobie rynek stworzyć - klientów na wyższe modele.
Co nie zmienia faktu, ze jak szybko e-next się nei pojawi, to będzie przegięcie :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak Olek się teraz nie postara i nie pokaże faktycznie czegoś ciekawego w E-next, by móc przynajmniej w 80% rywalizować z konkurencją to czuję że zamiast zbierać na ZD 7-14 przyjdzie przesiąść się za te pieniądze na D300 ...niestetyChoć żal rozstawać się z taką optyką jaką oferuję Olek... Żal rozstawać sie z ZD 14-54, bo u konkurencji nie znalazłem podobnego szkła tak dobrze skorygowanego optycznie i w tak rozsądnej cenie, co przyczyniło się m.in. do wyboru systemu (jakość za rozsądną cenę ponad wszystko
Na razie jednak trzeba spokojnie poczekać na pierwsze testy tych maszynek by sprawdzić co tak naprawdę w nich siedzi.
Trochę szczegółów
http://nikon.org.pl/piotr/pdf/D300.pdf
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz