Hehe, mnie to nie rusza jakoś
U czerwonych zamieszanie, też tam niektórzy zamawiają....
Hehe, mnie to nie rusza jakoś
U czerwonych zamieszanie, też tam niektórzy zamawiają....
/*...................*/
/* ...........................*/
Dokładnie... kupiłem dla tego paska z nadrukiem D3. Teraz będzie mnie widaćZamieszczone przez fotomic
![]()
Długiej lufy nie zamówię tak szybko. Do zakupionych szkiełek muszę dokoptować dwa inne, ale żadne nie wyjdzie poza 200mm. Niestety część tematów, które bardzo lubiłem będzie dla mnie przez jakiś czas nieosiągalne... coś za coś
Mi się, aż tak nie śpieszy. Do 20-stego grudnia mam mieć w domu. Kupuję za dobre pieniądze więc mogę poczekać. Z dostaniem D3 jest łatwiej niż z D300.Zamieszczone przez pafcio
To jest profi body i oprócz tych co potrzebują/zarabiają to nie widzę potrzeby, żeby ktoś posiadał taki sprzęt.
Co kto lubi, ile ma kasy, niech robi co chce...
to baby nie bedą na ciebie leciały, długa lufa to podstawa i na rynekfotomic napisał/a:
The z00m napisał/a:
zibi1303 napisał/a:
The Z00m a to było o Tobie !!!!!!!!!!
Nie wiedziałem.....
Nie wiem czy o mnie, ale nie mam zbyt dobrego zdania o swoich zdjęciach, a D3 zamówiłem więc...
szpaner szpaner szpaner, a zamówiłeś też długą lufe ?![]()
Dokładnie... kupiłem dla tego paska z nadrukiem D3. Teraz będzie mnie widać
Długiej lufy nie zamówię tak szybko. Do zakupionych szkiełek muszę dokoptować dwa inne, ale żadne nie wyjdzie poza 200mm. Niestety część tematów, które bardzo lubiłem będzie dla mnie przez jakiś czas nieosiągalne... coś za coś![]()
takie 200/2
![]()
![]()
było sobie życie
Taaaa... TY nie widzisz POTRZEBY, żeby KTOŚ posiadał!!! Kto Cię pytał o zdanie w tej kwestii? He he he... dobre. Tak na marginesie... Olympus twierdzi, że E-3 jest profi body więc...Zamieszczone przez YxasoR
Napiszę wprost... mam ****** co myślisz. Kupiłem bo miałem taki kaprys. I przede wszystkim... mam na to pieniądze
I jak będzie mnie ten szpan kręcić to kupię drugi jako przycisk do papieru
![]()
I masz rację... zawsze lepiej szpanować sprzętem niż zdjęciamiTeraz wiem co Tobą kierowało przy zakupie E-3
Ja już mam swoje kochanie i nawet pozwala ostatnio robić sobie zdjęciaZamieszczone przez fotomic
Chyba dlatego, że willow napisał, że na ostatnio zamieszczonym przeze mnie w galerii portrecie jest piękna modelka
![]()
![]()
Nie muszę jej niczym przekupywać, a być może, że dzięki willowowi łatwo przeszedł temat zakupu D3
![]()
Jak cię nie obchodzi co myślę to nie odpowiadajZamieszczone przez The z00m
Jak wierzysz ta w marketiing Olympusa to po co te wszystkie głupoty przez ostatnie miesiące pisałeś, że Ci E-3 nie odpowiada? Ja raczej E-3 uważam nie za profi w całym sensie tego znaczenia!
Już próżniejszych ludzi od tych co piszą, że kupił bo ma kasę chyba nie ma... powodzenia
Marzy mi się, żeby ludzie chwalili się dobrymi zdjęciami, a nie tym, że mają szmal na foto-graty. Ale to marzenie ściętej głowy.
ps.
Panowie, skończcie przepychanki.
To jest tak... ktoś coś kupuje BO GO NA TO STAĆZamieszczone przez YxasoR
, a ktoś pisze, ŻE NIE WIDZI POTRZEBY BY KTOŚ POSIADAŁ TAKI SPRZĘT stwierdzając jednocześnie, że kupującym kierowała chęć zaszpanowania.
Jeśli pierwszego nazwiemy próżniakiemto drugiego musimy nazwać głupcem
![]()
TheZ00m teraz przeginasz, wypowiedzi są luźne i swobodne a Ty wprowadzasz brudne emocje do dyskusji.Zamieszczone przez The z00m
Twoja wypowiedź to słoma z butów i arogancja...![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Na takie wypowiedzi jakZamieszczone przez zibi1303
...będę odpowiadał jak odpowiedziałem.Zamieszczone przez YxasoR
Myślę, że sprawy by nie było jakbym napisał, że kupiłem profi E-3Wówczas stałoby się oczywistym, że kupiłem aparat dla jego zalet. Niestety D3 kupuje się dla szpanu nie dla jego zalet...