Strona 36 z 38 PierwszyPierwszy ... 263435363738 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 376

Wątek: Nikon D3 i d300

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Hehe, mnie to nie rusza jakoś
    U czerwonych zamieszanie, też tam niektórzy zamawiają....
    /*...................*/
    /* ...........................*/

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Cytat Zamieszczone przez zibi1303
    The Z00m a to było o Tobie !!!!!!!!!!
    Nie wiedziałem.....
    Nie wiem czy o mnie, ale nie mam zbyt dobrego zdania o swoich zdjęciach, a D3 zamówiłem więc...
    szpaner szpaner szpaner, a zamówiłeś też długą lufe ?
    Dokładnie... kupiłem dla tego paska z nadrukiem D3. Teraz będzie mnie widać

Długiej lufy nie zamówię tak szybko. Do zakupionych szkiełek muszę dokoptować dwa inne, ale żadne nie wyjdzie poza 200mm. Niestety część tematów, które bardzo lubiłem będzie dla mnie przez jakiś czas nieosiągalne... coś za coś

Cytat Zamieszczone przez pafcio
    ... a D3 zamówiłem więc...
    I też każą tak długo czekać
    Mi się, aż tak nie śpieszy. Do 20-stego grudnia mam mieć w domu. Kupuję za dobre pieniądze więc mogę poczekać. Z dostaniem D3 jest łatwiej niż z D300.

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    To jest profi body i oprócz tych co potrzebują/zarabiają to nie widzę potrzeby, żeby ktoś posiadał taki sprzęt.
    Co kto lubi, ile ma kasy, niech robi co chce...

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    fotomic napisał/a:
    The z00m napisał/a:
    zibi1303 napisał/a:
    The Z00m a to było o Tobie !!!!!!!!!!
    Nie wiedziałem.....

Nie wiem czy o mnie, ale nie mam zbyt dobrego zdania o swoich zdjęciach, a D3 zamówiłem więc...
    szpaner szpaner szpaner, a zamówiłeś też długą lufe ?

Dokładnie... kupiłem dla tego paska z nadrukiem D3. Teraz będzie mnie widać

Długiej lufy nie zamówię tak szybko. Do zakupionych szkiełek muszę dokoptować dwa inne, ale żadne nie wyjdzie poza 200mm. Niestety część tematów, które bardzo lubiłem będzie dla mnie przez jakiś czas nieosiągalne... coś za coś
    to baby nie bedą na ciebie leciały, długa lufa to podstawa i na rynek takie 200/2
    było sobie życie

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez YxasoR
    To jest profi body i oprócz tych co potrzebują/zarabiają to nie widzę potrzeby, żeby ktoś posiadł taki sprzęt. Ale zawsze lepiej zaszpanować sprzętem niż później zdjęciami...
    Taaaa... TY nie widzisz POTRZEBY, żeby KTOŚ posiadał!!! Kto Cię pytał o zdanie w tej kwestii? He he he... dobre. Tak na marginesie... Olympus twierdzi, że E-3 jest profi body więc... Napiszę wprost... mam ****** co myślisz. Kupiłem bo miałem taki kaprys. I przede wszystkim... mam na to pieniądze I jak będzie mnie ten szpan kręcić to kupię drugi jako przycisk do papieru

I masz rację... zawsze lepiej szpanować sprzętem niż zdjęciami Teraz wiem co Tobą kierowało przy zakupie E-3

Cytat Zamieszczone przez fotomic
    ...to baby nie bedą na ciebie leciały, długa lufa to podstawa i na rynek takie 200/2
    Ja już mam swoje kochanie i nawet pozwala ostatnio robić sobie zdjęcia Chyba dlatego, że willow napisał, że na ostatnio zamieszczonym przeze mnie w galerii portrecie jest piękna modelka Nie muszę jej niczym przekupywać, a być może, że dzięki willowowi łatwo przeszedł temat zakupu D3

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    To jest profi body i oprócz tych co potrzebują/zarabiają to nie widzę potrzeby, żeby ktoś posiadł taki sprzęt. Ale zawsze lepiej zaszpanować sprzętem niż później zdjęciami...
    Taaaa... TY nie widzisz POTRZEBY!!! Kto Cię pytał o zdanie w tej kwestii? He he he... dobre. Tak na marginesie... Olympus twierdzi, że E-3 jest profi body więc... Napiszę wprost... mam ****** co myślisz. Kupiłem bo miałem taki kaprys. I przede wszystkim... mam na to pieniądze I jak będzie mnie ten szpan kręcić to kupię drugi jako przycisk do papieru

I masz rację... zawsze lepiej szpanować sprzętem niż zdjęciami Teraz wiem co Tobą kierowało przy zakupie E-3
    Jak cię nie obchodzi co myślę to nie odpowiadaj Jak wierzysz ta w marketiing Olympusa to po co te wszystkie głupoty przez ostatnie miesiące pisałeś, że Ci E-3 nie odpowiada? Ja raczej E-3 uważam nie za profi w całym sensie tego znaczenia!
    Już próżniejszych ludzi od tych co piszą, że kupił bo ma kasę chyba nie ma... powodzenia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Marzy mi się, żeby ludzie chwalili się dobrymi zdjęciami, a nie tym, że mają szmal na foto-graty. Ale to marzenie ściętej głowy.

ps.
    Panowie, skończcie przepychanki.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

The z00m
    Gość
    To jest tak... ktoś coś kupuje BO GO NA TO STAĆ , a ktoś pisze, ŻE NIE WIDZI POTRZEBY BY KTOŚ POSIADAŁ TAKI SPRZĘT stwierdzając jednocześnie, że kupującym kierowała chęć zaszpanowania.

Jeśli pierwszego nazwiemy próżniakiem to drugiego musimy nazwać głupcem

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Taaaa... TY nie widzisz POTRZEBY, żeby KTOŚ posiadał!!! Kto Cię pytał o zdanie w tej kwestii? He he he... dobre. Tak na marginesie... Olympus twierdzi, że E-3 jest profi body więc... Napiszę wprost... mam ****** co myślisz. Kupiłem bo miałem taki kaprys. I przede wszystkim... mam na to pieniądze I jak będzie mnie ten szpan kręcić to kupię drugi jako przycisk do papieru
    TheZ00m teraz przeginasz, wypowiedzi są luźne i swobodne a Ty wprowadzasz brudne emocje do dyskusji.
    Twoja wypowiedź to słoma z butów i arogancja...
    /*...................*/
    /* ...........................*/

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez zibi1303
    TheZ00m teraz przeginasz, wypowiedzi są luźne i swobodne a Ty wprowadzasz brudne emocje do dyskusji.
    Twoja wypowiedź to słoma z butów i arogancja...
    Na takie wypowiedzi jak
    To jest profi body i oprócz tych co potrzebują/zarabiają to nie widzę potrzeby, żeby ktoś posiadał taki sprzęt.
    Co kto lubi, ile ma kasy, niech robi co chce...
    ...będę odpowiadał jak odpowiedziałem.

Myślę, że sprawy by nie było jakbym napisał, że kupiłem profi E-3 Wówczas stałoby się oczywistym, że kupiłem aparat dla jego zalet. Niestety D3 kupuje się dla szpanu nie dla jego zalet...