dokładnie.. jak wyjdzie będzie jednym z jego pierwszych nabywców... ale kurcze go nie ma![]()
dokładnie.. jak wyjdzie będzie jednym z jego pierwszych nabywców... ale kurcze go nie ma![]()
Jeśli ISO1600 z E-3 będzie na poziomie ISO3200 z D300 to będzie ok.Zamieszczone przez KaarooL
Wydaje mi się czy wejście na rynek 14-35/2.0 planowane było na początek 2008Zamieszczone przez andytown
![]()
pierwsze ... drugie ... czy trzecie?![]()
... i gdzie te D3/300 ? gdzieś czytałem że miały być na początku października i jeszcze ich nie widać
Olympus E-500 + ZD 14-42mm + 2x Wireless Flash
Nikon F80 with MB-16 + Nikkor 70-300mm
listopad Panie, listopad. D300 nie zapowiada się jako mistrz światła zastanego, ale D3 skopie kamuniowi wiadomo co...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
O kurde. To trzeba się po mału żegnaćZamieszczone przez grizz
Taaaa... zobaczymy czego mistrzem będzie nasz E-3Zamieszczone przez KaarooL
Oby nasze ISO1600 było na poziomie ISO3200 z D300.
Ten tego ten, znaczy się E-3 za 10kZamieszczone przez grizz
a dokładnie 9999,99 PLN
Może kilka miesięcy temu. Po premierze 40D, A700 oraz przede wszystkim D300, który będzie chyba ciutkę lepszą konstrukcją od E-3 (opieram się o znany pdf) E-3 nie może na starcie kosztować więcej niż 6k. Jak będzie to podzieli los swojego jedynkowego przodkaZamieszczone przez bit4
Ciekawy jestem czy pierwszy na rynku będzie D300 czy E-3. W zasadzie późniejsza premiera E-3 wcale nie musi oznaczać, że fizycznie nie znajdzie się wcześniej na rynku od D300. Tylko o cenę można się martwić. Na D300 zbierają zamówienia od 6200zł. Jak się pojawi szybko zleci poniżej 6000zł. Co tam Olek nam przygotował![]()
Przygotował równanie matematyczne, czyli coś pomiędzy D-3 a D-300.Zamieszczone przez The z00m
Marka zobowiązuje, czyż nie![]()