Strona 24 z 38 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 376

Wątek: Nikon D3 i d300

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sławekb
    Chciałbym mieć takie posłuszne. Ja jak krzyknę to uciekają, choć raz zdarzyło mi się że jedna głowę w trawę schowała. Następny mój aparat musi mieć użyteczne (minimum) iso 3200
    Tak się nie zachowują modelki, tylko zwierzyna na którą się poluje
    /*...................*/
    /* ...........................*/

The z00m
    Gość
    Chciałbym mieć takie posłuszne. Ja jak krzyknę to uciekają, choć raz zdarzyło mi się że jedna głowę w trawę schowała. Następny mój aparat musi mieć użyteczne (minimum) iso 3200
    Zapytam jak kiedyś Radek chyba Magusa... "To na co się przesiadasz?". W Olku dłuuuuugo użytecznego ISO3200 nie uświadczysz chyba, że mamy inne pojęcie na temat użytecznego ISO. Ja będę szczerze zadowolony z dobrego ISO1600. Przy jasnych szkiełkach da mi to już spore pole manewru. Staram się być realistą. Nie spotka mnie rozczarowanie co najwyżej miłe zaskoczenie

| OlyJedi Awatar kaefpe
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    The z00m tak z ciekawości a ty na co się przesiadasz? D300 czy może 40D?
    Olympus E-500 + ZD 14-42mm + 2x Wireless Flash
    Nikon F80 with MB-16 + Nikkor 70-300mm

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    The z00m przesiada się od paru lat na e-3, tylko mu cały czas siodło przesuwają za daleko i nie może dosiąść
    a w innym wątku wyjaśnił że na d300 wskoczy dodatkowo.

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Zapytam jak kiedyś Radek chyba Magusa... "To na co się przesiadasz?". W Olku dłuuuuugo użytecznego ISO3200 nie uświadczysz chyba, że mamy inne pojęcie na temat użytecznego ISO. Ja będę szczerze zadowolony z dobrego ISO1600. Przy jasnych szkiełkach da mi to już spore pole manewru. Staram się być realistą. Nie spotka mnie rozczarowanie co najwyżej miłe zaskoczenie
    Ja też jestem realistą ale i optymistą. Moim zdaniem nikon przyjął wyzwanie canona co do szumów i bardzo dobrze. Wojna pikselowa mnie nie interesowała ale ta jest bardzo korzystna dla nas, klientów. Myślę że inni przyłączą się do wyścigu a Olek nie pozostanie obojętny.
    Na dzień dzisiejszy za mały postęp widzę w puszkach żeby zmieniać np. D50 na D80 czy 30D na 40D lub E-1 na E510. Bajery mnie nie interesują. D300 ma być hitem ale czy na kieszeń pospolitego pstrykacza???

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez kaefpe
    The z00m tak z ciekawości a ty na co się przesiadasz? D300 czy może 40D?
    Na nic się nie przesiadam. Mam E-1 będę miał E-3. Zaraz będę miał 35-100, a z czasem 14-35. Nie robi się takich posunięć nie będąc zdecydowanym na pozostanie w systemie. Prędzej będę miał dwa systemy niż zrezygnuję z e-systemu Gdybym miał to zrobić już dawno by to nastąpiło Mieszać ludziom w głowach lubię bo są bardziej zaangażowani I ruch na stronie jest większy

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria

| OlyJedi Awatar Dag
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Oleryk
    Gość
    A nie mowiłem :/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    http://www.dpreview.com/previews/nikond300/

Czy twoje logo - to reklama PiS ???
    Czy widzisz jakiś związek między szlachetną sztuką fotografii i PiS ???
    Pozdrówka
    17.01.2007 - Kancelaria Prezydenta zakupiła 5 aparatów fotograficznych i 3 obiektywy za ponad 64 tysiące zł. Dwa z nich to zwykłe, tanie urządzenia dla amatorów. Na uwagę zasługują trzy pozostałe, wszystkie renomowanej firmy Canon: jeden 1Ds Mark II (30 tys. zł.) i dwa EOS 5D. Aparaty te używane są w studiach fotograficznych, m.in. z uwagi na wielką rozdzielczość matryc. Urzędnicy kancelarii twierdzą, że sprzęt niezbędny jest "do obsługi fotograficznej spotkań i wizyt prezydenta RP, a także wydarzeń organizowanych przez Kancelarię Prezydenta", ale nikt nie był w stanie wyjaśnić do czego będą służyć studyjne aparaty, jeżeli w kancelarii studia fotograficznego nie ma.