Tak się nie zachowują modelki, tylko zwierzyna na którą się polujeZamieszczone przez sławekb
![]()
Tak się nie zachowują modelki, tylko zwierzyna na którą się polujeZamieszczone przez sławekb
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Zapytam jak kiedyś Radek chyba Magusa... "To na co się przesiadasz?". W Olku dłuuuuugo użytecznego ISO3200 nie uświadczysz chyba, że mamy inne pojęcie na temat użytecznego ISO. Ja będę szczerze zadowolony z dobrego ISO1600. Przy jasnych szkiełkach da mi to już spore pole manewru. Staram się być realistą. Nie spotka mnie rozczarowanie co najwyżej miłe zaskoczenieZamieszczone przez sławekb
![]()
The z00m tak z ciekawości a ty na co się przesiadasz? D300 czy może 40D?
Olympus E-500 + ZD 14-42mm + 2x Wireless Flash
Nikon F80 with MB-16 + Nikkor 70-300mm
The z00m przesiada się od paru lat na e-3, tylko mu cały czas siodło przesuwają za daleko i nie może dosiąść
a w innym wątku wyjaśnił że na d300 wskoczy dodatkowo.
Ja też jestem realistą ale i optymistą. Moim zdaniem nikon przyjął wyzwanie canona co do szumów i bardzo dobrze. Wojna pikselowa mnie nie interesowała ale ta jest bardzo korzystna dla nas, klientów. Myślę że inni przyłączą się do wyścigu a Olek nie pozostanie obojętny.Zamieszczone przez The z00m
Na dzień dzisiejszy za mały postęp widzę w puszkach żeby zmieniać np. D50 na D80 czy 30D na 40D lub E-1 na E510. Bajery mnie nie interesują. D300 ma być hitem ale czy na kieszeń pospolitego pstrykacza???
Na nic się nie przesiadam. Mam E-1 będę miał E-3. Zaraz będę miał 35-100, a z czasem 14-35. Nie robi się takich posunięć nie będąc zdecydowanym na pozostanie w systemie. Prędzej będę miał dwa systemy niż zrezygnuję z e-systemuZamieszczone przez kaefpe
Gdybym miał to zrobić już dawno by to nastąpiło
Mieszać ludziom w głowach lubię bo są bardziej zaangażowani
I ruch na stronie jest większy
![]()
d3 - sample ze strony nikona
http://nikonimaging.com/global/produ.../d3/sample.htm
A nie mowiłem :/
Zamieszczone przez m_o_b_y
17.01.2007 - Kancelaria Prezydenta zakupiła 5 aparatów fotograficznych i 3 obiektywy za ponad 64 tysiące zł. Dwa z nich to zwykłe, tanie urządzenia dla amatorów. Na uwagę zasługują trzy pozostałe, wszystkie renomowanej firmy Canon: jeden 1Ds Mark II (30 tys. zł.) i dwa EOS 5D. Aparaty te używane są w studiach fotograficznych, m.in. z uwagi na wielką rozdzielczość matryc. Urzędnicy kancelarii twierdzą, że sprzęt niezbędny jest "do obsługi fotograficznej spotkań i wizyt prezydenta RP, a także wydarzeń organizowanych przez Kancelarię Prezydenta", ale nikt nie był w stanie wyjaśnić do czego będą służyć studyjne aparaty, jeżeli w kancelarii studia fotograficznego nie ma.