jesteście małej wiary, ja wiem że olek wymiecie wszystko bez mydła. hahaha jeszcze wspomnicie me słowa
cra3y, cichosza
![]()
jesteście małej wiary, ja wiem że olek wymiecie wszystko bez mydła. hahaha jeszcze wspomnicie me słowa
cra3y, cichosza
![]()
było sobie życie
fotomic, odstaw tic taki![]()
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
niewierny tomasz ;p zobaczysz SWD bedzie działał zanim nacisniesz spust, a rozpiętość tonalna matrycy to bedzie masakra. pobije 5d i jeszce zostanie na zapas.
było sobie życie
i LV w gałkach ocznych?
;p
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
heh następny, zobaczysz. zresztą co ja wam bede opowiadał, miałem ten sprzęt na chwilke w łapkach i naprawdę był boski, pdf to malutka zajawka jego możłiwości.
było sobie życie
fotomic, odstaw tictaki![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Żeby tylko AF w nowym Profi Olku był dobry. AF w E1 to totalna porażka. Dużo gorszy niż w E500 (choć w E500 AF to też żadna rewelka). Mam nadzieję, że Olek wreszcie wyklepie aparat z szybkim i pewnym AF, bo to przecież podstawa. Inne buzery-ficzery psu na budę, jak AF i wizjer będzie kiepski.
albo wymiecie stąd zniecierpliwionych posiadaczy E-jedynekZamieszczone przez fotomic
![]()
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
ehhh co ja bede tłumaczył, naprawdę warto poczekać, mega duży wizjer i mega rozpiętość matrycy, a SWD wymiata wszystko.Zamieszczone przez tomek s
było sobie życie
Tak się tym AFem w pdfie chwalą, że chyba zły być nie możeZamieszczone przez Rafał Czarny
Spokojnie. Musi być dobrze. Mając wcześnie takie info o konkurencji na pewno Olek nie pokpi sprawy.