O budowę body i jego jakość wykonania jestem spokojny. Za osiem dni może już się dowiemy czegoś o jakości obrazuZamieszczone przez bit4
oraz oczywiście poznamy ceny
![]()
O budowę body i jego jakość wykonania jestem spokojny. Za osiem dni może już się dowiemy czegoś o jakości obrazuZamieszczone przez bit4
oraz oczywiście poznamy ceny
![]()
jak ojro bedzie po około 3zeta to napewno sie zmiesci.......E-3 nie może na starcie kosztować więcej niż 6k.
było sobie życie
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ohh ahh jaram się, szkoda tylko że D300 nie ma pełnej klatki![]()
oby jak najszybciej nikon wypuscił też FF w serii semi-pro
Olympus E-500 + ZD 14-42mm + 2x Wireless Flash
Nikon F80 with MB-16 + Nikkor 70-300mm
Zamieszczone przez Cennik Nikon Polska
To ceny mają całkiem, całkiem. W sklepach internetowych będzie taniej.Zamieszczone przez celebrity plus
zastanawia mnie czy jak dolar poleci do 2zł to czy będzie jeszcze taniej![]()
niech od razu padnie amerykanski system walutowy a FED oglosi plajte panstwa, wtedy beda dawali za darmo
Miałem wcześniej coś napisać, ale się powstrzymałem.Zamieszczone przez Dag
Ludzie z tą walutą wariują. Jeden z banków (ostro cwaniacki) prognozuje, że w czerwu przyszłego roku EUR będzie kosztowało 2zł (robią co mogą by zmusić rodaków z zagranicy na wymianę EUR i lokaty na polskich kontach). Jeśli ktoś w to wierzy to niech nic nie kupuje bo słabnący dolar będzie kosztował niewiele powyżej 1zł. Opłacalnym będzie starać się o wizę turystyczną i lecieć do NY po sprzęt osobiście
![]()
po co lecieć osobiście, wystarczy znaleźć dobry sklep na ebayu z nowym sprzętem
+ shipsmart albo polamer i masz aparacik czy szkiełko w polsce
najlepiej jeszcze taki żeby się dało z nimi dogadać żeby cło ominąć, bo nie ze wszystkimi się da
bo niektórzy się boją tam kombinować (w sumie to się im nie dziwie bo kary mają nieziemskie)
PS. znowu się offtop robi, tak więc sorry![]()