Dla osób które, jak ja, namiętnie gubią muszle oczne do E-M5 (EP-10) na Ebayu w Japonii są po 10$ z darmową wysyłką.
Dla osób które, jak ja, namiętnie gubią muszle oczne do E-M5 (EP-10) na Ebayu w Japonii są po 10$ z darmową wysyłką.
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Olympus 45mm F1.8 za 911.99zł w sklebie eglobalcenter, tylko czy ktoś kupował w tym sklepie, bo jakoś ciężo o opinie(na ceneo ma jedną dobrą i jedną złą - nic więcej)
czasami mniej znaczy więcej..
To taki "inny" valuebasket.com í ½í¸‰ czyli towar raczej nie z europejskiej dystrybucji. Mniej popularny niż valuebasket wiÄ™c i opinii mniej bo i ceny chyba troszkÄ™ wyższe choć jak widać nie zawsze 45na value... chyba 960zl. Na opinie.pl dużo wiÄ™cej opinii o sklepie. Nic nie kupowaÅ‚em wiÄ™c niestety ...
---------- Post dodany o 05:25 ---------- Poprzedni post był o 05:21 ----------
http://m.opineo.pl/opinie/eglobalcentral-pl
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Dzięki, z tych opinii wynika, że czas oczekiwania dośc długi, ale cena rzeczywiście kusząca.
czasami mniej znaczy więcej..
na x-kom są dyski GoodRam Iridium Pro 240 GB za 289 zł
Z tego co się orientuję to w tej cenie nie da się znaleźć nic lepszego. A to chyba nawet ma dodatkowo 5letnią gwarancję.
Smacznego
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Karol + Olek + kilka szkiełek
Bardzo dziękuję. Przy okazji chciałbym podziękować również Sawie, który wysłał mi PW z linkie do aukcji. Tym sposobem zakupiłem przed chwilą nową muszlę oczną i tylko zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując tylko jedną LOL. Dzięki za pomoc dla tego mniej rozgarniętego!
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Ostatnio edytowane przez cissic ; 26.05.16 o 01:02