Na początku naszych przygód z fotografią zdarza się nam przypadkowo zupełnie dostrzec coś ciekawego i zatrzymać to w swoim kadrze. Powstają w ten sposób fotki z interesujących miejsc lub zdarzeń. Z drugiej strony większość z nas lubi szperać po strychach i oglądać znalezione tam "skarby" Dla jednych - tych mających ciekawe fotki, jak i dla drugich - zainteresowanych nowinkami jest ten wątek. Zapraszam do wstawiania zdjęć, do oglądania, do komentowania. Na początek wrzucam fotki ze spaceru po Norymbergi. Hala dworca kolejowego z dwukondygnacyjnymi arkadami. W pobliżu dworca znajdują się mury obronne ciekawie z ciekawie wkomponowaną trasą spacerową
Rysiek_______________ Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Jest tam kto?? *******! Znowu sam bede robił... Witajcie, dzisiaj nieco inne klimaty. Naśladowcy chętnie widziani - każdy coś ciekawego na dysku znajdzie. Watek ulokowany w zdjęciach początkujących, ale udział w nim nikomu ujmy nie przyniesie ( chodziło mi tylko o to aby na starcie nie windować poziomu. Miłego weekendu!
Z listopadowego spaceru.Pstryknięte mjuII
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
coraz częściej zwracam uwagę na drewniane kosciółki....wydawało mi się że to rarytasy...a tymczasem,co krok je spotykam...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Zamieszczone przez Rysiek_O Jest tam kto?? ....... Naśladowcy chętnie widziani - każdy coś ciekawego na dysku znajdzie. ...... Watek ulokowany w zdjęciach początkujących, ale udział w nim nikomu ujmy nie przyniesie ( chodziło mi tylko o to aby na starcie nie windować poziomu. To jeśli można bez windowania poziomu to dołożę coś od siebie, jak ktoś ciekawy to niech klika do oporu (cytat z nyny'ego) ale żeby nie było że nie uprzedzałem
Szukam linka do "Autobana" --- "Do Zobaczenia"
Ostatnio spotkałem takie chodnikowe przedstawienie kultury materialnej. Zaskoczyło mnie to trochę i zarazem zastanowiło bo przedstawienie nie miało żadnego związku z otoczeniem - coraz częściej podczas spacerów odkrywam różne ciekawostki często w zaskakujących(zwykłych) i niekiedy położonych na uboczu miejscach.
Ostatnio edytowane przez Mcarto ; 10.02.13 o 20:34
Zapraszam do mojego wątku P&P - Pentax i Panas (GX7)
To i ja dam jedno zdjęcie. Ze spaceru w Dublinie. Siostra zabrała mnie na krótki spacer i zauważyłem , myślę ciekawie prezentujące się drzwi. Dom położony zaraz przy jezdni. Sporo osób z tego co zauważyłem robiło zdjęcia tegoż domku źródło
Voovoo2, Tropic, Jan_S, Mcarto, Koronax ciekawe fotki. Widzę, ze panowie spacerują, a nasze drogie panie ? Podczas swojej wędrówki napotkałem takie "coś"
Ostatnio edytowane przez Rysiek_O ; 15.02.13 o 20:31
A dam jeszcze kilka zdjęć ze spaceru po Dublinie. Pierwsze już wrzuciłem wcześniej. Trzy które teraz wrzucam to jest to to samo miejsce co poprzednio , tylko akurat mężczyzna otwiera drzwi, i udało mi się pstryknąć zdjęcie, a także zrobiłem zdjęcie turystom fotografującym to mieszkanko .
Na spacerze.
Zasady na forum