@czarmax Trzecie zdjęcie, kamienne lico , jakby ktoś się pokusił to na upartego można by stwierdzić że to pozaziemskie istoty zrobiły.
hheh![]()
@czarmax Trzecie zdjęcie, kamienne lico , jakby ktoś się pokusił to na upartego można by stwierdzić że to pozaziemskie istoty zrobiły.
hheh![]()
Ostatnio edytowane przez koronax ; 9.03.13 o 11:30
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dodając do tego inne foty z tego wątku m.in. te betonowe pierścienie i obrośnięte słupy od @koronax to w ogóle robi się wątek paranormalny![]()
No mówię, rozpuścić trochę plot, naopowiadać bajek aby ludzie uwierzyli, wmówi się że to tereny wysokoenergetyczne i zdrowotne, wykupimy tereny, narobimy gadżetów i już interes będzie się kręcił a najlepsze robi się na naiwności ludzkiej, chociażby wystarczy spojrzeć na AmberGold![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kilka ciekawostek z jesiennego spaceru ulicami Łodzi.
Przejeżdżałem koło tego miejsca tydzień temu, napis był już niestety zamalowany
ul. Uniwersytecka
ul. Uniwersytecka
Podwórko, a na podwórku "pomnik", dość chyba nietypowy
Podcienia nie działającej już drukarni na ul. POW
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Wczoraj, pojechałem sobie po pracy, by rozładować napięcie z całego tygodnia, na mini spacer. Centrum Bytomia objechałem w koło.
Na poczatku, trafiłem na coś, co spowodowało, że nuciłem potem przez cały czas;
"Tramwaj przejechał mi przez śniadanie,
bezczelnie wjechał w mój dom,
przy stole zrobił sobie przystanek..."
Lini a 38, cyt: jest to jedna z najkrótszych linii tramwajowych w Europie, jej długość wynosi 1350 metrów, a czas przejazdu 6 minut. Jest w całości jednotorowa i nie posiada pętli torowych na przystankach końcowych. Linia tramwajowa na tej ulicy została zbudowana w 1913 roku i prowadziła do zajezdni miejskich tramwajów bytomskich. Początkowo kursowała nią linia III do Rynku, w latach 1933-1951 była to linia 33 do Kopalni Nowy Orzeł Biały (przemianowana na 35 w 1951 roku), a od 1982 roku do dziś linia nosi numer 38.
Więcej o tym TUTAJ.
A tu foty dziadka:
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
No to ja coś z innej beczki. Zdjęcie zrobione przy kościele pw. Św. Antoniego Padewskiego
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Ciekawe foty zamieszczacie...czlowiek nie zdaje sobie co moze zaobserwowac w swojej okolicy![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
A to zamieszczę jeszcze jedną fotkę ze spaceru .
To chyba Citroen.![]()