Kraknam ten wirtualny to tak prawie jak u mnie![]()
Kraknam ten wirtualny to tak prawie jak u mnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
To jest wjazd do dawnwgo DH. Hermes i DJ. Juwentus. W czasach komuny to były lepiej zaopatrzone sklepy np. w ciuchy czy deficytowe obuwie. Wielu kupowało "od tyłu" i tym wjazdem po cichu wyjeżdżali, a z przodu stały tasiemcowe kolejki.![]()
U nas na wsi jest dom handlowy Gigant... Pięknie od lat ogrodzony... Ale tylko magazyny po nim zostały.... podziemne.
No nie mam zdjęcia ...![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
U mnie już nie funkcjonuje bo parę lat temu spłonął doszczętnie mamiąc pięknym pióropuszem dymu z wielu kilometrów...
I zamiast przemianować się na Feniks i jak tenże powstać z popiołów to pięknie wyczyszczone miejsce z magazynami podziemnymi i dojazdami do nich jest ogrodzony i wyłączony z mozliwości oglądania.![]()
Na spacerze kiedyś zrobiłem zdjęcie. Nie wiem co to jest. W parku sobie to stało.
Jak na mój gust to jacyś kosmici zostawili ...
to mogą być pierścionki ogromnej kobiety![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie