te są rewelacyjne... Marzy mi się taki mural na ścianie mego () domu, cała boczna na wjazd wystawiona ściana jest pusta....
Ale sporo lokatorów i trudno wszystkich przekonać by wydać więcej niż wydają...
te są rewelacyjne... Marzy mi się taki mural na ścianie mego () domu, cała boczna na wjazd wystawiona ściana jest pusta....
Ale sporo lokatorów i trudno wszystkich przekonać by wydać więcej niż wydają...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Klika takich "drzewnych" ciekawostek z ostatniego spaceru po lesie.
Ciekawe jakie ptaszki wydziobały takie otworki na pierwszym zdjęciu.
A na trzecim to chyba jakieś "ucho" drzewa.
@wuzet. ładne te ciekawostki na plaży![]()
Fajne fotki wrzucacie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 30.03.13 o 14:40 Powód: złe zdjęcie
A tutaj cycata ciekawostka w oczekiwaniu na wiosnę chyba się przeliczyła i za bardzo się wyletniła
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ