Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Tak strOOs, pod wodą rozmiar ma faktycznie mniejsze znaczenie. Size doesn't matter ... only motion of the ocean
Znam Piotra. Po pierwsze Piotr ma obudowę aluminiową Subal -Top Of The Top z rewelacyjnymi szklanymi portami i ergonomią a ja mam budżetowego Ikelite. Po drugie jeszcze Piotr daje sobie radę z bagażem podręcznym, z Ryanair by sobie jednak rady nie dał. Po trzecie też myśli już o bezlusterkowcu![]()
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Faktycznie da się wstawić D300 do ND20, myślałem, że D200 różni się znacznie rozmiarem od D300.
Szkoda, że z Olympusem już nie jest tak dobrze bo E-5 nie wchodzi do Ikelite dla E-3 bo jest za gruby.
Przynajmniej z m4/3 jest dobrze bo jest obudowa Nauticam NA-EM5 do OM-D E-M5. Dużo fotografów wybiera NA-EM5 zamiast zestawu z Nikonem D7000.