Pewnie Kwaśniewskim![]()
Pewnie Kwaśniewskim![]()
E-510Bo wydaje mi się, że to raczej ta półka, a nie E-next?
EDIT: Kwaśniewski nie ma IS![]()
E-510 to chyba niższa połka, chociażby patrząc na cene.
Exxx dopiero zobaczymy...
Nie wiem jak z tymi półkami. Wydaje mi się, że 30D to ta półka gdzie i 510 leży (i nie chodzi mi o półkę sklepową). 40D to niby następca, więc ciągle ta półka. Tak mi się zdaje. Z kolei jak to półka wyższa, to cena już nie wydaje się wysoka. Magnezowy i uszczelniony jest, ale to jeszcze chyba nie świadczy o wyższej półce? Może Canon wyznacza nowe kanony dla tej półki?
Źle Ci się wydaje... 510 to półka 400d/d80 a nie 40d/ d200
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Fakt. Przyjrzałem się i już mi się nie wydaje![]()
Hmmm... ja bym się spodziewał, że będzie działał jak ten w 1D MkIII. Czyli będzie to namiastka LV znanego z kompaktów. Nie studiowałem podanej części specyfikacji Canona 40D, ale jakoś ciężko mi uwierzyć, że puszka leżąca dwie półki niżej będzie miała bardziej funkcjonalny LV niż flagowy model Canona.Zamieszczone przez Dar-i-jush
W E-3 spodziewam się hardwerowo podobnego rozwiązania LV niczym ten z E-330. Prawdopodobnie będą jakieś nowe funkcje. Jeśli tak to Olympus nadal będzie krok do przodu... tylko to nadal ble, ble o niczym. Październik będzie, albo radosnymi narodzinami, albo smutnym pogrzebem
Nie wiem co tam życie przyniesie, ale jak czytam artykuł na fotopolis.pl o nowym 40D to jakoś takPoprawione szumy, zwiększona dynamika, szybszy i bardziej pewny AF
JEDNAK LEPSZY LV OD TEGO W 1D MkIII. Ciężko będzie miał E-next, oj ciężko... I USZCZELNIONO KORPUS 40D !!!.
Wychodzi, że Canon zaskoczył i odskoczył. Tak to jest jak się przesadnie zwleka. 40D zapowiada się na hicior i to dostępny od września. Kurtka może skończyć czas oczekiwania i jednak złapać zajączkaNasz Olek chodzi w ciąży z E-next niczym słonica. Bosze... może człowieka trafić. W takich momentach widać, gdzie miejsce malućkich.
Ciekawe co na to Nikon. Też mają chłopaki ciepło![]()
pewnie już zakładają pampersy![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
ach ten onanizm sprzetowy![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać