Bardzo ciekawa ta wioska. Domyślam się że drewniane koła na palach na których stoją domki (pewnie jakieś spichrze na żywność) mają uniemożliwiać wtargnięcie nieproszonym gościom - gryzoniom, a może też jakimś wężom lub skorpionom.
Bardzo ciekawa ta wioska. Domyślam się że drewniane koła na palach na których stoją domki (pewnie jakieś spichrze na żywność) mają uniemożliwiać wtargnięcie nieproszonym gościom - gryzoniom, a może też jakimś wężom lub skorpionom.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Ostatnie bije wszystko![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przepiękne kadry, portrety i zwierzęta oglądam po kilka razy, super!
Portrety są super. Wszystkie. Jak ty fotografie to robisz. Czarujesz swoje modele czy jak.
TJ
Ten kameleon to zużył Ci 5 tokenów z Twojej puli szczęścia![]()
Kameleon w akcji - super, a żabcia też przyjemniaczka![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Serdeczne dzięki za wszystkie komentarze!
Jeszcze kilka portretów
2155. Król wioski
2156.
2157.
2158.
2159.
2160.
2161.
2162.
I znowu... "dziewczynka bez zapałek" = 2162
Piękne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podziwiam robione od ręki, mimochodem
portrety.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 26.11.25 o 20:15
Nie jestem miłośnikiem fotografii portretowej ale kunszt Lisiejjamki (a może Lisiajamki - jak to w sumie powinno się odmieniać?) robi na mnie wielkie wrażenie.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)