On/ona nie wie, że jest zimno i tak po ... w wodzie, to raczej nie...![]()
On/ona nie wie, że jest zimno i tak po ... w wodzie, to raczej nie...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ciekawie zbudowany robaczek i ma fajne długie czułki. Sikorka w kąpieli zastygła w bezruchu pozując do zdjęcia. Wydaje mi się, że cierpliwością i sumiennością wytrenowałeś sporą część ptaszków.
pozdrawiam Wiejo
Kanarki super....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
581 znakomity kadr, kompozycja, to odbicie, naprawdę fajne zdjęcie. Jedyne co mi nie pasuje to te kiepsko rozmyte patyki nad głową ptaka, ale to takie czepialstwo z mojej strony, ja pewnie bym się bawił w PS żeby coś z tym zrobić.
Sikoreczka palce lizać...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Super kadry! Gdyby nie zdjęcia ptaków to pomyślałbym, że robisz konkurencję dla wątku Macro![]()
Miło! Dziękuję bardzo
582.Kolejne letnie fotki
583.
Fajne, szczególnie konik.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
584. Ozdobnik lucernowiec
Lucernik bardzo symetryczny, odnóżowy, antenowy i gorejące tło kielicha kwiatowego. Niezłe.
TJ