Jestem, jestem, bez Was już żyć nie mogę - kolejny nałóg
Dondra najdalej wysunięty na południe port Sri Lanki, miejsce wypadów na delfiny i wieloryby.
Jestem, jestem, bez Was już żyć nie mogę - kolejny nałóg
Dondra najdalej wysunięty na południe port Sri Lanki, miejsce wypadów na delfiny i wieloryby.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 8.02.13 o 21:30
Chyba nigdy nie spełnie tego marzenia, mieć własne zdjęcie wieloryba, jego charakterystycznego ogona wystającego z wody (i to z małą rybką przyczepioną do skóry). Delfin i wielkiryb - świetne.
Choć na jednym zdjęciu (4) widać że słońce też potrafiło zawieźć w tamtym rejonie.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Wieloryba.... chyba za dużo powiedziane - jego ogonek. Dodam jeszcze, że na ostatnim zdjęciu, najzwyczajniej w świecie zrobił piękną kupę - widać że lubi kryla
Za to kwiatki , jest ich mnóstwo.
"Wierybole" fajneTo ostatnie czerwonawe to ja myślałem że krew jakaś, a tu popatrz - takie prozaiczne "coś"
Kwiatki miodzio - takie nie "nasze"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lisiajamka nam tu egzotykę przybliża. Płetwa wieloryba super - uchwycił świetnie jak woda z niej spływa. A kwiatki ..cóż - zawsze wspaniałe! Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Mirek54 od razu czarne deski by dookoła kwiatka ustawił i oświetlenie![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kwiatek ten chciałbym szczególnie wyróżnić - plumeria - flower temple. Już blisko 1500 lat temu nałożnice króla Kassapy nęciły kwiatkami swymi... i plumeri, widać to na przepięknych freskach w Sigiriji.