Kozy super. Oleju arganowego próbowałem (doustnie i powierzchniowo - dobry na problemy skórne) mam nadzieję, że to nie był ten przetworzony przez kozy![]()
Kozy super. Oleju arganowego próbowałem (doustnie i powierzchniowo - dobry na problemy skórne) mam nadzieję, że to nie był ten przetworzony przez kozy![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
As-Sawira dawniej Mogador sympatyczne portowe miasto z portugalską fortecą z XVI w. Co roku obywa się tu międzynarodowy festiwal muzyki gnawa.
Ładne zdjęcia. Pani z ostatniej fotki ma ładne buciki.![]()
Są to marokańskie babusze, coraz rzadziej noszone. Mężczyźni noszą babusze w kolorze żółtym i muszą być o dwa numery za małe![]()
kozy na drzewie - to wesołe,
kutry na niebiesko, okiennice na niebiesko, balkony na niebiesko, kafelki na stołach też na niebiesko. Czy ktoś zna powód popularności tego koloru w wielu krajach
nasi producenci butów mogliby uczyć się design`u od tubylców![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Podobno kolor niebieski przez owady utożsamiany jest z ...wodą, dzięki czemu mniej ich w okolicach miejsc pomalowanych tym kolorem![]()
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 29.03.14 o 17:32
Zdjęcie: 3, 8, 10
chłopaczek super złapany
balkony, balustrady i okiennice na ..."tle" - kapitalne.
babosze oczywiście
...
z ostatniej wrzutki - w garbarni pewnie lekko śmierdziało ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne foto i relacja.
Z "ostatniej" wrzutki 3 i 10 - świetne.
Z "koziej" wrzutki 1 i 5.
Pozdrawiam.
[QUOTE=lisiajamka1 Mężczyźni noszą babusze w kolorze żółtym i muszą być o dwa numery za małe[/QUOTE]
Dlaczego???
Klimaty jak zwykle przednie, to po prostu nigdy się nie znudzi![]()