Dziury w drzewie robią wrażenie. Przypomina mi się film Kill Bill 2..., oczywiście tylko maleńki fragment
Zdjęcia super, pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 21.06.13 o 14:51
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
A mi te ostatnie zdjęcia przypominją film " Klasztor Shoalin " .
Ciekawe miejsce. Ladne te zdjecia.
drzewo podziurawione palcem...
proszę o jeszcze![]()
Niektórzy to jakieś małe paluszki mieli
Dzięki za kolejną porcję zdjęć i czekamy na następne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Trochę miałem do nadrobienia
A tak się zapytam Bruce Lee to tam gdzieś nie spotkałeś? A przynajmniej jego ducha![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Poranna gimnastyka![]()
Świetne zdjęcia. Widzę że dzieci też ćwiczą. Rodzice widzę , dają swoim dzieciom przykład.
Fajne foty.
Ostatnie P7179512.JPG kapitalne
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Brak czasem słów na oglądaną na zdjęciach egzotykę i ciekawostki. Kapitalne wrzuty serwujesz![]()