Ekstra foty. 2 i 3 super są. Bardzo się podobają.![]()
Ekstra foty. 2 i 3 super są. Bardzo się podobają.![]()
Zdobywamy Peru w tempie, jakiego nie powstydziłby się sam Pizarro
Ollantaytambo jedna z najlepiej zachowanych inkaskich osad, budynki, ulice, kanały odprowadzające wodę liczące ponad 500 lat.
Malkontenci piszą, że sobie słodzimy, ale jeśli mi się podoba, to dlaczego tego nie mam napisać. A podoba mi się bardzo
Ostatnia seria świetna![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetne foto.
Fajniee się z Tobą podróżuje po tej Ameryce
Dzięki.
Pozdrawiam.
Droga kolejowa super. Ciekawie ją pokazałeś. Tory pomiędzy budynkami super to wygląda. Niesamowite jak można tak kolej budować.
Na 6 zdjęciu to chyba przy " peronie " jeszcze jakieś sklepiki są i chyba jakieś stoliki widzę. Może kawiarenka mała.![]()
No fakt, gnasz przez to Peru. Kto Cię tak gonił? Fajne stacje kolejowe tam mają![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.05.13 o 23:50
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wspaniała podróż po Ameryce, tej naturalnej dzięki Twoim zdjęciom. Krajobrazy, ludzie, zwyczaje zabytki, bardzo ciekawe.![]()
Z Agua Calientes parenaście minut serpentynkami i w Machu Picchu jesteśmy. Pada... membrany w kurtkach, butach o kant...guma i plastik - to jest to.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 21.05.13 o 21:46
Fajne zdjęcia. Ta mgiełka na tych kilku zdjęciach ciekawie wygląda. Taki tajemniczy nastrój ta mgła daje temu miejscu.![]()