Świetne fotki, ciekawe i piękne zakątki, i opowieść interesująca.
Pozdrawiam.
Świetne fotki, ciekawe i piękne zakątki, i opowieść interesująca.
Pozdrawiam.
Zabawnie wyszło to z podniesiona maską i resorakami pod nią. W Twoich fotkach podobnie jak u Persa musi być kolor bo B-C nie oddawały by całego kolorytu tamtejszego folkloru i zycia
. Mnie to czasami bardzo ciekawi jak mieszkańcy tamtych regionów odbierają zdjęcia z naszego regionu
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pozwolę sobie wtrącić. Oglądałem kiedyś film na NG, gdzie pokazywano jak naukowcy szukają rzadkiej odmiany raka i żaby.
Nie dość, że woda lodowata i pianki trzeba było stosować, to samo nurkowanie z aqualungiem jest niebezpieczne, ponieważ przeliczniki czasu wynurzenia (jak też długości pobytu pod wodą) biorą w łeb z powodu znacznej wysokości. Tak, że dość często stosowano komory do ochrony przed chorobą kesonową.
Tu, nasi nurkujący koledzy na pewno coś więcej wiedzą![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawie w tym Białym Stoku jest...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Przestań... od lat nie widziałem lajkonika...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No patrz a ja w Łodzi w domu nawet mam Lajkonika...........paluszki![]()
Dodam w sekrecie, że przebywając na tych niebosiężnych wysokościach...mieliśmy tlen, w autokarze, w hotelu (trzy pierwsze minuty inhalacji gratis) Nie chwaląc się dałem radę bez tych wynalazków, liście koki jednak żułem![]()
Ale żeście się rozgadali a tu takie ciekawe zdjęcia były i to bynajmniej nie z miejsc o których piszecie![]()
Nadrobiłem zaległości, wspaniałe zdjęcia itd.![]()